Çinliler Tuvaletten Lokanta yapmis

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

:1shok: :1shok: :1shok:

ne kadar pislik varsa hepsini bu japon çin tayfası yapıyor sinir oluyom ben bu millete
böcek yemeler
bebek yemeler
bi....(anladın sen onu) yemedikleri kaldıydı şimdilik kasesini kullanıyorlar oda yakındır

iğrençler ya.bütün pislikler zaten ya japonlardan yada çinlilerden beklenir .bunlara insan demeye bin şahit.hele çinliler nasıl ölcekler bilemiyorum yani.yakında birbirlerini bile yerler bunlar.

hadi be ne bu ya bunlara s....b.....ye derler.

Iğrenç Ya Başka şey Düşünememişler Mi.... Ne B.. Yiyolar Orda...

ben zayımlamanın yolunu buldum..........ben oraya gidersem kesin yemek yiyemem.........

ne kadar pislik varsa hepsini bu japon çin tayfası yapıyor sinir oluyom ben bu millete
böcek yemeler
bebek yemeler
bi....(anladın sen onu) yemedikleri kaldıydı şimdilik kasesini kullanıyorlar oda yakındır

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

böcek yemeler
bebek yemeler
aynen katiliyorum bende nefret ediyorum bu insan denemez pisliklerden sokakta cinli gordugum zaman cinlerim basima ususuyoooo.

yaa bu japonlar insan olamaz bence bunlar uzayli, hangi insan boyle bir yerde b..k yerki anaaa

ben burada kesınlıkle yıyemezdım ıgrenç duruyo ne kadar temızde olsa ıııııııııyyyyyyyyyyyy.

ya bu japonlar kadar pis bi millet görmedim yaa hic bir yerde bişey kalmasa kendi ettiklerini yerler yemin ediyorum iğrençler

ey allahım daha neler görcez acaba?
bu millette de her halt var kardeşim ne miğdesiz insanlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…