- Konu Sahibi prenses_1234
kızlar çinko oksit kremini her gece yatarken uygulayan varmı nasıl kullanacağımı bilemedim cildimde karma bana bi akıl verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir şeyi merak ettim... bu çinko oksit pomad merhem oluyor sanırım... bende oro çinko oksit krem var ve inanılmaz katı...cilde zor yayılıyor ve cildin emmesi çok uzun zaman alıyor. ayrıca kurutuyorda-ki cildim yağlıdır benim normalde.
acaba merhem olarak satılan yağlı formu yani pomad olanı daha mı faydalı olur?
cnm merhaba, ben ilk başta pomad olanı almıştım bilmeyerek. ama içinde %20 çinko var gerisi vazelin
oksizinc die bi marka var %40 lık geri kalanı vitamin ve balık yağı dün gece sürdüm suratı bembeyaz yapıo ama sabah kalktığımda tamamen emilmişti.diğer pomadı el ve ayaklarımda bacaklarımda kullanarak değerlendirmeyi düşünüyorum![]()
aynısından bende de var..%40 lık olanı bulmak için kaç eczane dolaştırdım..tca peeling uyguladıktan sonra kullanmaya başlamıştım..hassasiyeti azaltıyo..cildin toparlanmasna yardımcı oluyo .sivilceyide kurutuyo.dün burnumda bi yaraya sürdüm hemen kabuğu atıcak duruma gelmiş.ama balık yağının kokusundan rahatsız olmayacaksanız alın..ben tiksindim resmen..yarım saatte olsa dayanamıyorum kokusuna![]()