- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
sondan 2.oldum ya
bebeğim sendin dimi:mymeka: kendi enseme tokat atttım:mymeka: çok özür dilerim toplu resimlerin olduğu mesaj yazpmıştım kendime silmişim aklımda kalmış hepsi bi seni hatırlayamadım sevgilim çok özür dilerim. olsun gül çiçeğim bi dahaki yarışmalara daha detaylı hazırlanırsın gördün nasıl olduğunu sonuçta canım. katıldığın için çok teşekkür ederim.
Bana oy veren 124 kisiye cok tesekkür ederim..opuyorumnanaktan
Ilarzu canim sende cok yoruldun, hakkini helal et..
yapimda ve yayinda emegi gecen herkesin ellerine saglik...alkisalkisalkis
Her yarışmada bir kriz alıştık artık be aşkitom, genelde de kim birinci gidiyorsa ona oluyor olumsuz eleştiriler. Ne yapalım bu da zirvede olmanın cilvesialkisalkisalkis bu da. Geçen yarışmada da yarım yüz, tam yüz serbest yazmıştık ama ben birinci giderken, yarışmada başka tam yüz de varken kalkıp tam yüz koyanlar 1-0 önde başlıyor gibi heves kırıcı cümleler kurulmuştu...
Neyse öyle böyle yarışmayı kilitlettirmeden bitirebildik ya ona sevinelim.:lepi:
Gksuu tebrik ederim prenses çingenem benimŞeniz
Layığını buldunolumunekankayizsmile
Allah belanı vermesin islo:roflol:
zaten varmışsın listemde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3......hiç kaçırmam gözüme kestirdiklerimi cukk listeye ..gerçi gksu hızlı çıktı o ekledi malum onda gençlik var ben olmuşum 30 yolun yarısının başlangıçı:roflol:
BÜTÜN YARIŞMACI ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM....daha doğrusu makyaj bölümü demirbaşlarını kurtuyorum..
malum olmazsa olmazlarımız var ...aşikito gibi pandora gibi vs vs vs onlarsız bi yarışma düşünemiyorum he bide ben :jeyyar:
HEPİNİZE TARKANDAN işim olmaz ADLI PARÇASINI HEDİYE EDİYORUM.....
BEN BAYILIYORUM BU ŞARKIYAAAAAAAAAAAAAAA:teytey:
buarada halaa şoktayım gksuuuuuuuuuuuuuuuuu:bbo:
kız ona teşekkü ettin buna teşekkür ettin şarkılar yolladın bi bana etmedin ya darıldım cicim saa o kadar uğraştım kız senle gene atladın gene atladın davşanım benim üzerimden zıp diye
Arzu'm öncelikle bu yarışma için çok çaba sarfettin.. Çok sabırlı davrandığın anların oldu.. Teşekkür ediyorum herşey için..
İyi kötü aştık bir haftayı..
Ancak gelin bir de bana sorun..
Gerek var mıydı bunca tatsız olaylara ?
Birbirimizi kırmayaa ? yoktu değil mi ..
Susup dinlemeyi tercih etsem de .. Çok kırıldıımm..
Yine de tek söz etmeyeceğimm Anne'me sözümm var (O kendini biliyor . )
Bana oy veren arkadaşlara tek tek teeşekkür ediyorum.. buyrunnnnnnnnn
Söz gümüş ise Sükut altındır.. şutarafagitti
Senin ben o gamzeli çukur çeneni yirim heryerin birincisi:hooray:
Sağol bitenem bi krize daha mahal vermedin seni alnından öperim bitanesim şimdi herkesin birincisi oldun.:hooray:
İlarzum emeğine sağlık a.s.
Çok keyifli bi yarışmaydı benim için :asigim:
çok teşekkür ederim canım.