- 3 Ocak 2008
- 747
- 0
- 39
Princess of Rain------Bu güzel gözler kime ait diye çok merak etmiştim,hatta pekçoğunuzun albümü varmış,baktım ama kim olduğunu bulamamıştım,MaşaAllah gerçekten gözleriniz ve kirpikleriniz çok güzel
Pandora-----Sizinde gözleriniz dikkatimi çekmişti,göz yapınız farklı geldi,nerelisiniz sanki melezlik varmış gibi geldi yada makyajınızdan dolayı mı gözleriniz hafif çekik gibi
Askito-----Seyrettiğim eski Türk filmlerindeki çingene kız karakterini canlandırdınız kafamda
B&M-----Sadece gözleriniz yetmiş,masum bir bakış atmışsınız objektife,bu bakış ruhunuzuda yansıtıyor sanırım
BuyrunBenim----Sizin fotoğrafınıza bakar bakmaz ilk aklıma geleni söylersem kızmazsınız değil mibilmiyorumkismile
Sizde Türkan Sultan ve Oya Aydoğan karışımı bir hava var,ki ben her ikisinede bayılırım,gözleri iri,bakışları bir başkadır ikisininde
mayiscadisi----Sizinde yüz yapınız çok farklı,sanki sizde melez gibisiniz bilmiyorumkismile
TIRTILIM ----41,5 MaşaAllah boncuk gibi gözlerinizle bir an Hülya Avşar bakıyor sandım yemin ederim
Gulbeyaz_31----Kaşınız gözünüz pek güzel,bir dahaki yarışmada gözlerinizi daha çok ön plana çıkarmalısınız bence
revindell----Gözleriniz iri,makyajdan pek anlamam ama nacizane bir eleştirim olacak sanki gözlerinizin iriliğini ve rengini ortaya çıkaracak bir makyaj bir bakanı bir daha baktıracak gibi geliyor bana
Miriana---- Eskiden bir Türk aktrist vardı,düşünüyorum düşünüyorum adı aklıma gelmiyor,artık sinemalarda yok o hanım,aklına gelen olursa söylesin ne olur,özellikle boydan çekilmiş fotoğrafınızda ona benziyorsunuz,ismini söylesem benzerliği herkes fark edecek ama bir türlü aklıma gelmiyor:1no2:
..GkSu.. ----- Ben sana mı oy verdim bilmedenbilmiyorumkismile geri ver oyumu çabuk:roflol: Hey MaşaAllah analar ne çingeneler doğuruyormuş bea
Tebrik ederim küçük cadı ama normalde bu kadar ağır makyaj yapmıyorsun değil mi:mymeka: yapıyorum de de yedireyim sana o makyaj malzemelerini tek tek:roflol:
Ve 12. yarışmacı nikinizi bilmiyorumbilmiyorumkismile yazılmamış bu yüzden 12. yarışmacı dediğim için özür dilerima.s
Fotoğraflar yakın çekim olmadığı için tam seçemiyorum,kaşınızı,gözünüzü,makyajınızı ama elinizi başınıza koyarak hafif tebessüm ettiğiniz poza bayıldım
Hepinizi tebrik ederim,öncelikle o kadar emek harcamışsınız,sonra büyük bir cesaret örneği göstererek fotoğraflarınızı yayınlatıp bizlerin beğenisine sunmuşsunuz:1hug:
Benim gibi makyajdan anlamayan biri sizlerden çok şey öğrenecek a.s
Tebrikler:hooray::hooray::hooray::hooray:
sizden böyle güzel yorumlar almak çok güzel...çok tşk ederim kendi adıma...:asigim:a.s.