gülüşünü yerim senin,ne güzel gülmüşün öyle:)
asıl kural yarışmaya giriceksen sinirlerini aldırmış olucaksın:roflol:yorum yazıcaksın,herkeze başarılar vs..geyiği,ama en ufak çaktırma olmıyacak kendinle ilgiliaklinialirimsmile
kim ne derse desin hanımefendiliğini bozmıyacaksın:1closedeyes:haksızlığa uğrasan bile:lepi:
o yüzden ben almıyım kalsınçingene biri olduğum için dayanam ben atlarım .haksızlığa tahamülüm yok malesef,huyum kurusun:1closedeyes:
asıl kural yarışmaya giriceksen sinirlerini aldırmış olucaksın:roflol:yorum yazıcaksın,herkeze başarılar vs..geyiği,ama en ufak çaktırma olmıyacak kendinle ilgiliaklinialirimsmile
kim ne derse desin hanımefendiliğini bozmıyacaksın:1closedeyes:haksızlığa uğrasan bile:lepi:
o yüzden ben almıyım kalsınçingene biri olduğum için dayanam ben atlarım .haksızlığa tahamülüm yok malesef,huyum kurusun:1closedeyes:
Yeşilçamda köylü kızları takma kirpikle dolasıyor.Yataktan kalktıklarında dudaklarında kırmızı ruj oluyor.Köylü kızlarında kırmızı ojeli uzun tırnaklar hamur acıyorlar :)))
Yeşilçam cok kotu bir referans bence...
İspanyaya gıtmeye elbette gerek yok ama kimse İspanyayı da referans alın demiyor zaten..bu ne hiddet bu ne celal :)) Ayrıca 3 sene once gittim , merak etmeyin orda da cingene kalmadı zaten :)
Eh o zaman Sulukuleyı referans alalım herkes rahatlasın :)))
tip olarak gariban b@m'cim..yoksa cebinden parasından bahsetmıyorum
Sevgili Okypeteye bosuna yuklenmıssınız,demek istedigi cingeler sadece "varoş" sıfatı ıle anılmadıgı ulkelerınde oldugu ve referans noktasının buralar alınmasının yarısmaya daha cok sey katacagıdır..
İleri görüşlülüğünü takdir ediyorum gerçekten de ilarzu'mm, iltifat olarak yazdığım söz aldı nerelere yürüdü şimdi, keşke hiçbir şey demeyip maaşallah deseydim çekilseydim köşeme...
pinaxım biz katılsak anında deşifre ederdik demekki:roflol:
ben sana kuralları anlatıyım bebeğim gelolumunekankayizsmileaklinialirimsmile
Yarışmacıların kimlikleri sonradan açıklanacakmı? ben çok merak ettimözellikle 11 numarayı :))
Evet güzeller güzelleri sevgili yorumcular ve yarışmacılar;
Yazılan mesajları okudum ve üzüldüm. Biribiri ile samimi olan sabahtan akşamlara kadar muhabbet eden hatunların birbirine laf soktuklarını görüyorum. Çok ayıp oluyorbirisi gelip topikte ortaya huzuru kaçırmak için birşey yazsa bile lütfen uymayalım. Burası huzurlu bir bölümdür. Hergünümüz burda neşe içinde geçiyor biliyorsunuz. Huzurumuzu kaçıracak yorumlar olursa lütfen es geçelim tartışmaya mahal vermeyelim canlar.
Güzel oylamalar diliyorum. Güzel herzamanki atışmalarımızı diliyorum canlar. Her zaman takılmayan geçerken uğrayan hanımlar görüp kaçmasın topiğimizden bitaneler.
Hepinizi öperim...
Evet güzeller güzelleri sevgili yorumcular ve yarışmacılar;
Yazılan mesajları okudum ve üzüldüm. Biribiri ile samimi olan sabahtan akşamlara kadar muhabbet eden hatunların birbirine laf soktuklarını görüyorum. Çok ayıp oluyorbirisi gelip topikte ortaya huzuru kaçırmak için birşey yazsa bile lütfen uymayalım. Burası huzurlu bir bölümdür. Hergünümüz burda neşe içinde geçiyor biliyorsunuz. Huzurumuzu kaçıracak yorumlar olursa lütfen es geçelim tartışmaya mahal vermeyelim canlar.
Güzel oylamalar diliyorum. Güzel herzamanki atışmalarımızı diliyorum canlar. Her zaman takılmayan geçerken uğrayan hanımlar görüp kaçmasın topiğimizden bitaneler.
Hepinizi öperim...
Allaam yazdı yine editör yorumunu en yeşilinden
Sevgi pötürcüğüm benim çok haklısınkaydirigubbakcemile5
En eğlendiğimiz bölüm burası böyle gerginliklere mahal verilmemeli
Valla pçikolocim bozuldu yaa:umursamaz:
yerimseniben
Oyumu verdim,kazanacak arkadaşımızı şimdiden tebrik ederima.s
anamm müdür gelmiş (üzerinibaşını toplyanarzu)
kızlar toparlayın çabuk şuarları şu yastıkları neyim bi pohpohlayın
camları aç island
ne bakıyon şu tbakları götürsene tatlıgacı laaa
ayyy hoşgeldiniz değerli ablacım buyrun çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan
güzel parmaklarınız pırlanta taksın canım ablambayanssulusmile
Cilveli türk kahvesi :roflol: ben hakkımı şimdikten istiyom iftara kadan anca kendine gelir piçikolocimsempatiksalakcinnikız dur daha birinciye şampanya patlatacaz
ay olmadı
demirhindi şerbeti dağıtalım (çok güceldir:)))
psikilicini düzeltirim ben hele bi iftarı edin de lokum dağatak cilveli türk kahvesi felan yapak bebem
camları aç island
camları aç island
camları aç island
Cilveli türk kahvesi :roflol: ben hakkımı şimdikten istiyom iftara kadan anca kendine gelir piçikolocimsempatiksalakcinni
Arzum burlar sahurdan kalma ben saa kaç kere didim habarsız misafir getirtme diye ya irezil olduk yine gece naptıysanız leş gibin olmuş buralar
Gacı kırdı yine tabakları delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?