- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilarzum katılmadı ama,çok muzdaribim benmafoldumben
aşkolsun sana be çocuk..aşkolsunmafoldumben
7 ve 11 numara kım kı ,
11 numaraya sormak ıstedıgım bır kac sey var ,ortaya sorupta 'alemın dogrusu' ben olmak istemiyorum
ya kımse farketmıyor ya da sahuru beklıcem dıye uykusuzluktan ben sasırıyorum bilmiyorumkismile
7 ve 11 numara kım kı ,
11 numaraya sormak ıstedıgım bır kac sey var ,ortaya sorupta 'alemın dogrusu' ben olmak istemiyorum
ya kımse farketmıyor ya da sahuru beklıcem dıye uykusuzluktan ben sasırıyorum bilmiyorumkismile
Yok yok, sen sasirmiyorsun...
Ilk gördügüm andan itibaren düsündügünü tahmin ettigim seyi ben de düsünüyorum, ama herkes cok emin oylarini verince dedim "herhalde ben yaniliyorum"...
7 ve 11 numara kım kı ,
Ilk gördügüm andan itibaren düsündügünü tahmin ettigim seyi ben de düsünüyorum, ama herkes cok emin oylarini verince dedim "herhalde ben yaniliyorum"...
sizin görüp benim göremediğim neymiş. merak ettim şimdi...:uhm:
bakıyorum bakıyorum ne var diye yok bişey göremiyorumm allah allah sempatiksalakcinni
1 numeronun gözune bayıldımmmm:asigim:
11 numero ya oyum:asigim:
ama bı sorun var edıtorum sız zaten oy kullanmıssınız dıyo sıte yönetımıklava:
kullanmadım yahu:dilcikar:
ne etcem şimdiii:dilcikar:
Bazı fotoları gördüm ve iyi ki katılmamışım..
Bi kaç foto açılmadı onuda görünce bende oy vericem : )
:enbuyukkk:
ben senide istiyodum..olmadı kuzi olmadı:umursamaz: :umursamaz:
vayyy muhteşem olmuşsunuz
çoğunluğu beğendim
3 numarayı daha göremedim ama açılmıyo
bence de makyaj dan cok konsepte daha agırlıklı oy verılıyor ama olsun..kımın gozune ne nasıl guzel geldıyse o bızım bırıncımızdır :lepi:
yorum yazan arkadaşlar oy vermeyı unutmasın şenlensın ortalık sempatiksalakcinni
ilk bi kaç fotoda fotoshop mu var bana mı öyle geldi
sor bakam ilarzuya varmı sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3
alın size yeni konsept seytan makyajıkötükedihüso
uleyyyy buldum buldumm
ERKEK MAKYAJI OLSUN BİDAHAKİİ o nasıl bi isimse )
şöyle açıklıyayım
kk hatunları bi şekilde kendini erkeğe benzetmeye çalışıcak
nasıl fikir :))
ay yok şeytan makyajı olmasın mubarek gunlerde ayak tabanımızdakı ben boynumuza gelmesın ajda pekkan gbı sempatiksalakcinni bence 70 lı yıllar makkajı olabılır şöle horoz irenc tokalar bandanalar falan ,,yesılcam makyajı olabılır ama benn sureklı ole yaptgmdan bana sıkıcı gelıo mmm ne olabılır başka,,,buz makyajı olabılır ama bana hıc gtmez sempatiksalakcinni amazon kadını olabılır kafamçokkarıştı kaz kafam çalışmıo hiçççç boğünn
hintli olmayi denedinizmi
yada deniz kızımı olsanızCADIARZU
maksat eğlence değilmihihoyyyten güzel makyajını yapsın herkez,ama konsepti deniz kızı olsun..ne dersiniz??hihoyyyt
çocukluk makyajıda olabilerr
herkes olabildiği ve becerebildiği kadann çocuk olur
çilli ,kımızı yanaklı ,yandan toplanmış saçlar ,masum bakışlar
buldum vamp olsun herkes derilerini giysin ellerde kırbaçsempatiksalakcinni dusunemiyorum boyle birseyi bende bi anormallik var bulduklarım hep boyle ne kadar vahsi bir kadınım bensempatiksalakcinni
,fantastic olabilir yine ,yada yüzümüze kelebek çizelim ,meyve temalı olabilir...
yada herhangi bir yağlı boya manzara tablosundaki renkleri işleyip yüzümüze tablo ile birlikte yanında ekleyelim vs vs ...
yaw dediğim makyajı bulamadım ama annadayım
göz kapağına göz resmi yapıcezz
en gerçekçi olan kazanır :)
resmi görseniz harika aslında
son önerim kim ablanın makyajıboshayallersmile
öhöm öhöm bumuydu dediginizsempatiksalakcinni
ilarzum katılmadı ama,çok muzdaribim benmafoldumben
aşkolsun sana be çocuk..aşkolsunmafoldumben
kııııııııız yiidn geldin dimiiii delikafadulden
bende şimdi gidiyorum tıkıncam birazzz Şeniz
Arzuma gelinceee bende çok üzüldüümmm ne cingane olurdu varyaaaaaaaaa aklinialirimsmile
ama konu sahipleri mağlesef böyle oluyor keşke o açmasaydı yarışmayı :bbo:
ben kaçtımm danrıcaaaaaaaaaaaamm öpüyorum gomacan gomacan kaydirigubbakcemile3
çok basarılı gercekten , 7 numara kım bılmıyorum ama lens yarısması olsa birinci olurdu sanırm :)
11 numara harıka fakat dıkkatımı ceken bır kac unsur var ,söylesem muhalefet olacagımı bılıyorum :)
oyum yıne de 11 numaraya
7 ve 11 numara kım kı ,