- 18 Aralık 2009
- 5.932
- 5.859
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh eferin onu deyom ama okadan böyük olmasın
öhöm öhöm bumuydu dediginizsempatiksalakcinni
bu kizin kendi kaslari nerde acaba...bilmiyorumkismile
walla hic kusura bakmayin,.. yarisma aksesuari falan ama.. bi yere kadar yanii. kaslarimi kazitamam aklinialirimsmile
miriana .. güzelim benim.. anladim onu ben :)) ama kendisinin öz.. anadan dogma kaslari nerde?? yapistim ekrana .. secemedim.. kazitmiss galibaaaa
göremiyorumm .. kör oldumm :))
miriana yazdigin cümlenin iki anlami var.. kabul ett..
rizil olmadim dimi:kedi:
B&M allah cezani vermesinn..:roflol: hic mi üsenmedinnn
bu gece gülmekten yarildimmm...
biri beni durdursunnnn :))))
göremiyorumm .. kör oldumm :))
miriana yazdigin cümlenin iki anlami var.. kabul ett..
rizil olmadim dimi:kedi:
bu dedigin yerde goremiyom nirde kassempatiksalakcinni bu kızın kasları nerde gosterin bana nerdesempatiksalakcinni
bu dedigin yerde goremiyom nirde kassempatiksalakcinni bu kızın kasları nerde gosterin bana nerdesempatiksalakcinni
moon ben bu konunun üstüne gitmemeye karar verdim.. ziraa.. B&M birazdan kizi arayip bulacak.. buraya getirecek :roflol:
kaşı yok dıekde rahatlıyak yoksa beynımızı kemırecek bu mendabursempatiksalakcinni
Allah cızırtınızı virmeye emii :mymeka:
orda duruyo ama makkaşlan eyi kamufüle etmiş deyok annamıyonusmu
basmiymi jetonlarr sempatiksalakcinni
işi biliyosun o zaman ayburumaklinialirimsmile:roflol:tanrıçam ben kim ablanın makkajına değilde memişlerine odaklandımsırnaşık şey
patlamaya hazır bomba gibi duruyo:jeyyar:
kuyruk olmıyacak..ama isteyen yapabilir-tatlicadiarzu-o benimde aklıma geldide
kuzum kuyruğu nasıl uyduracağuk sempatiksalakcinni
hint oldu..evet super olabılır ...marılyn ..
hıntte olur
kolay o ya:1closedeyes:kırmızı ruj,dudak üstüne ben,kuyruklu eyeliner,oldu bitti:roflol:Aaaaaaaaaaaaa tanrıcaaam süpre olur vallahiii Allah'm hastayım bu gacıyaa bayanssulusmile
tipee baaaaaaaakk nasıl bir asalettii varr
nettekı soyadım mermaidddd bayılırım denız kızlarınaaa :lepi:
niye yok desem sempatiksalakcinni