Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaşallah hepsi birbirinden güzel.
Ay iyi ki katılmamışım ben bu kadar güzel yapamazdım herhalde elime yüzüme bulaştırırdım..boshayallersmile
Oyum 11 numaraya gitti.
Gerçekten herşeyiyle 10 numara olmuş...
İlarzum ellerine sağlık süper bir yarışmaya daha imzanı attınŞeniz
ilarum herkes beğendiğine oy veriyo ama bişi fark ettim bana gelen özel msjlardan
kişileri şaşırıyolar
bi numarayı sen sanıyolar
bi numaryı başkası
bi numarayı başkası
:)
teveccühünüz efendim öperim yanaklardan
yok ya:))) katılsam kaynayacakmışım arada demek ki:)))
Ben yokum arkadaşlar bideneler yarışmada....boshayallersmile
vay anasınıı nasıl olur ki bu:)))
sıralayalım bi neler önerildi öne çıkanları falan....
saç makyaj olayı olmaz bidenesim örtülü bayanlar var katılma ister ama başkasını bulamaz, ikna edemez, kendine yapılması daha ddoğru; başkasına yapılan makyajı anlayamayız ama makyaj topiklerinden da tarzlarını biliyoruz herkesin kendinin kendine yaptığı makyajı ayırt edebiliyoruz tarzından dolayı.... diğer türlü edemeyiz
ilarzum ,konu bıraz fazla buyumedımı ben kendı fıkrımı soyledım çingene makyajıysa konsept bana gore gül toka falan fılan aksesuar 2 cı plandadır..dıkkatımı ceken şeyı soyledım kımseye laf sokmaya laf yarıştırmaya yada kalp kırmaya falan ıhtıyacım yok dobra bır ınsanım soylerım kaldıkı kımseyı tkıp etmıyorum yukardakı çizelgeye bakıyorum.bıdaha soyluyorum bıdahada uzatmıcam : yorumumu lutfen dıkkatlı oku kımın gozune ne guzel geldıyse o bızım bırıncımızdır dedım..daha ne dıyım bu yorumdan laf soktugumu art nıyetı falan nasıl cıkardınız anlayamadım.hıcbır kaygım yokki yarışmaya eglence için gırdım sız lafımı yanlış anlayana kadarda eglenıyordum zaten.düşünmeden konuscak bır ınsan deılım ben.lafımı herzaman bılır seçerım .ortada bır haksızlık falan gordugum yok yagırgadıgım yok sadece fıkır beyanıydı .kaldıkı benım makyajımda konseptle bırebır örtüşmüyor.herkes elınden gelenı yaptı.kım neyı ısterse onu seçer.burdan ozanlar gbı atışıp konuyu dagıtmamız en ıyısı .umarım bu yanlış anlaşılma giderilmiştır artık.yanı fıkır belırtemıceksem her fıkrıme bırı alınacaksa yandık..
kolay gelsın