Çınarımızın 1. doğumgünü görüntüleri :)

Ilk yasiniz hayirli,ismi gibi uzun ömürlü olsun cinar....

hersey mükemmel gözüküyor ama en cok cinarin saclarina bittim ben
allahim nazardan korusun..

En kötü gününüz böyle olsun..

süperr süperr süperrrrr....isminle yaşa güzel çınar cık...herşey mükemmel olmuş..ellerine sağlık sibelcim...

harikasınız sibelcim, Allahım nice yaşlarına sağlıkla kavbuştursun.
çınar demirimiz küçük dev adamımız MAŞALLAH sana

ay her şey süpper olmuş ellerine sağlık sibelcim...midemize inmedi ama gözlerimiz bayram etti doğrusu...yaş pasta dışında herşey el emeği gibi...
ya çınarın gömleğiyle kravatına bayıldım yaw..nerden aldın bulabilirmiyim buralarda acaba ..çok yakışmış çok yakışıklı küçük bi adam olmuş..maşallah
nice 1...11 21 31........lere analı babalı inşşallahh........

maşallah maşallah herşey birbirinden güzel
çınar allah sağlıklı uzun ömürler versin iyiki doğdun nice yıllara
bende kostümlere bayıldım nerden alddın sibel bende istiyorum ya çok şeker olmuş tıgger çok hoşuma gitti

Oy teyzesinin kuzusu ne tatlı olmuşsun sen öyle ya.
Sibelcim sende çok güzelsin,masa zaten harika.Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Şimdi doğuma gittiğin gün geldi de aklıma.Nasıl heyecanlanmıştım,meraklanmıştım.Hey gidi günler hey.
Çınarcıma mutlu ve başarılı bi ömür diliyorum,sevdikleriyle birlikte.
Nice yıllara Bitanem:)

iyiki dogdun cinarrrr, dogum gunu icin yaptiginiz hazirliklar harika, hepsi birbirinden enfes görunuyo yiyeceklerin, bu arada masadaki bazi yiyecekleri tanimadim söyle börek cörek cesitlerini, bi zahmet isimlerini yazssan cok sevinirim , bende yapmak isterim oglumun dogum gununde, degisiklik olur hemdeolumunekankayizsmile
tekrardan nice mutlu yillara cinarrrra.s.

oyy nede güzel hazırlanmışsınn maşallah çınara o da kostumleriyle bii harikaa. inş. hayatı boyunca hep mutlu olur opuyorumnanaktan

Mutlu yıllar cınar.,mereba canım ben ocak annesımyım oglumun dogum günü 21 ocakta canım lütfen neler hazırladıgını yazarsan sevınıtrımmmm.

iyiki doğdun çınarrrrrrrr............maşallah annesi çok yakışılı bu fıstık maşallah aman nazar değmesin...nice doğum günlerini kutlar sevdikleriyle ailesiyle inşallah :)

mutlu yıllar çınarıma....

bundan sonraki her saniyesi mutlulukla geçsin,şansı güzel olsun inşallah..

çınarın yeni yaşı hayırlı olsun nice güzel yaşlara ersin inşallah.maşallah annesi sizede çok yeteneklisiniz ne çok şey yapmışsınız hepsi çok güzel

oy oyy çınar yakişiklim yerim senii.delikafadulden
ne kadarda büyümüş rabbim hayırlı uzun ömür versin.
çok güzel bir doğum günü olmuş canım pastalar da süper.:lepi:
Allahım size bağışlasın bu şeker oğlanı:Saruboceq:

Çoookkk teşekkür ederiz

güzel dilekleriniz bizi mutlu etti

darısı sizlerin de başına

bazı sorularınız olmuştu elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım

kostümlerimiz disneyin ankaradan eşimin halasına sipariş vermiştik oradan alındı
ama nette de satışları var

kıyafetlere gelince kravatımız soobee'den gömlek pancho'dan ve pantalon ceylan bebe'den

mamalarımıza gelince masanın solundan başlayarak sayacak olursak

1-kalburabastı
2-havuçlu patates salatası
3-pırasalı börek
4-tembel böreği ( alttaki)
5-kedi dili pasta
6-eti puf
7-patatesli börek
8-pudingli kurabiye
9-haşhaşlı pasta

sibelcim geç oldu ama doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
herşey çok güzel elinize kolunuza sağlık
çınar beyde çok yakışıklı maşallah ayrı bir havası karizması var bu çocuğun yandın sen valla
kuzum ismi gibi uzun ömürlü güçlü olur inşallah

cevabin icin cok tesekurler canim
canim bu yeyeceklerin hepsini kendiniz mi yaptiniz yoksa bazilari hazir mi?ben kendimde bir kac tanesi cok farkli geldi denemek isterim dogrusu :)

nice sağlıklı yşlara inşallah .menüde güzelmiş allah sağlık sıhhat versin huzur versin miniğe inşallah bahtı açık kaderi güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…