Çınarımızın 1. doğumgünü görüntüleri :)

sibelcim geç oldu ama doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
herşey çok güzel elinize kolunuza sağlık
çınar beyde çok yakışıklı maşallah ayrı bir havası karizması var bu çocuğun yandın sen valla :KK70:
kuzum ismi gibi uzun ömürlü güçlü olur inşallah

sevgicim senin ne şartlar altında buraya bakabildiğini biliyoruz canım böyle şeyleri kafana takma
valla bize de öyle geliyor şimdiden parmağında oynatmaya başladı herkesi :S

cevabin icin cok tesekurler canim
canim bu yeyeceklerin hepsini kendiniz mi yaptiniz yoksa bazilari hazir mi?ben kendimde bir kac tanesi cok farkli geldi denemek isterim dogrusu :)

pasta harici hepsi el yapımı
kalburabastı-pudingli kurabiye-babaannemizden
pırasalı börek babaannemizin kardeşinden
tembel böreği eşimin anneannesinden
geri kalanını teyzemle birlikte yaptık canım
bizimkilerin tarifleri bende var ama diğerleri genelde ölçüsüz çalıştıklarından tariflerini vermem pek mümkün değil :S

saçlarına bende bayıldım çok ttlı maşallahhhhh

teşekkür ederiz :)

teyzeleri misafirlerimize çınarın verdiği hediyeleri eklemeyi unutmuşuz
bunlar da bizim hediyelerimiz

magnetli çerçevemiz

ve magnetli 2010 takvimimiz

Çerçeve içindeki resmine bittim bittim tek kelimeyle yaaa çok tatlı bu çocuk ama git gide daha afacan bakmaya başladı sanki ...
Gelen hediyeleriden haber ver Sibelcim gerçi omzunda gördük çil çil altınları :))) güle güle harcansın :))

herşey harika gözüküyor,o pastalardan bizimde canımız çekti ama:) iyiki doğmuşş daha hep birlikte nice yaşlar geçirmeniz dileğiyle..

özlemcim o afacan bakışlar aynen dediğin gibi gitgide şiddetini arttırıyor :))
hediyelerimiz genelde altın oldu farklı olarak anneannesinden künye eşimin kuzenlerinden birinden oyuncak ve kitap yakınmalarımı duymuş olanlardan bol bol kitap geldi :))
bayıldı çınar kitap olayına park yatağın içine koyuyorum hepsini sıra sıra oturup bakıyor
ben de fırsattan istifade buraya kaçıyorum

tşk ederiz kutaylin :)

valla özlemcim daha önce de diğer konuda konuşmuştuk ama
çınarın odasını hazırladık herşeyiyle doğumgünü hediyesi olarak ama benim hediye olarak içime sinmedi
burada da pek öyle bişey bulmak mümkün değil bu yüzden esas hediyesini önümüzdeki ay benim dr kontrolüm için izmire gittiiğimizde alacağız

sibelcim çınara tekrar iyiki doğdun diyorum herşey çok güzel görünüyor Allah nice doğumgünlerini kutlamanızı nasip etsin

ayyy sonunda rsimleri görebildim, açmıyordu bir türlü, çokşker olmuş o kıyafetlerle çınar, bayıldım valla, seneyeki doğum gününde nisa ya ben de tavşan giydirecem, içimde kalmasın

şekerim herşey süper görünüyor. çınar beyimizde çok karizma yaa saçlara bittim.
kıravatlı takımda ne yakışırmış çok tatlı çoook.
hayat boyu gülümsemen dileğiyle kıvırcık iyi doğdun,mutlu yıllar :))

Çınarcığa siz güzel ailesiyle birlikde nice, nice sağlıklı sıhatli uzun ömür diliyorum.
benim kutlamamda geç oldu şehir dışındaydım.. bugün geldim ve hemen siteyi açtım.. partiniz çok güzel olmuş canım.. oğluşun herşeyin en güzeline layık.. rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah. daha nice senelerinizi hep birlikde kutlayın..a.s.

sibelcim çınara tekrar iyiki doğdun diyorum herşey çok güzel görünüyor Allah nice doğumgünlerini kutlamanızı nasip etsin

teşekkür edriz zuhal teyzesi
zeynepi öp bizim yerimize

ayyy sonunda rsimleri görebildim, açmıyordu bir türlü, çokşker olmuş o kıyafetlerle çınar, bayıldım valla, seneyeki doğum gününde nisa ya ben de tavşan giydirecem, içimde kalmasın

sağol belkısçım
biz de hediye olarak kocaman bir tavşan alacağız bulabilirsek
odasındaki halıdaki tavşana bayılıyor üstüne yatıp seviyor
o ne annecim deyince de tavtan diyor :))

şekerim herşey süper görünüyor. çınar beyimizde çok karizma yaa saçlara bittim.
kıravatlı takımda ne yakışırmış çok tatlı çoook.
hayat boyu gülümsemen dileğiyle kıvırcık iyi doğdun,mutlu yıllar :))

sağol canım artık biraz kısaltmamız lazım saçları ama bakalım ne zaman kıyabileceğiz :)

Çınarcığa siz güzel ailesiyle birlikde nice, nice sağlıklı sıhatli uzun ömür diliyorum.
benim kutlamamda geç oldu şehir dışındaydım.. bugün geldim ve hemen siteyi açtım.. partiniz çok güzel olmuş canım.. oğluşun herşeyin en güzeline layık.. rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah. daha nice senelerinizi hep birlikde kutlayın..a.s.

senin buralarda olmadığını biliyorduk canım sağol
nasıl geçti gezdin geldin

çınar iyiki doğdun
senin saçlarına bayılıyorum yaaa maşallah sana
mutlu nice yıllara...yerimseniben

çok tatlısın senn
41 kere maşallah
yeni yaşın hayırlı olsun Allah sağlıcakla uzun ömürler nasip eetsin inşallah
Allahım sabırsızlıkla bende o günü bekliyorum sağlıcakla inşallah

çok tatlısın senn
41 kere maşallah
yeni yaşın hayırlı olsun Allah sağlıcakla uzun ömürler nasip eetsin inşallah
Allahım sabırsızlıkla bende o günü bekliyorum sağlıcakla inşallah

teşekkür ederiz teyzesi
allah size de sağlıkla mutlulukla bu günleri yaşamayı kısmet etsin :)

SıBEL CıM ne sorucam sana hani bu çikolata soslu pastalarınız varya onların üzerine kendi resimlerinizi çizmişsiniz o malzemeyi kendinizmi yaptınız yoksa dr.oetkerin dediğin o mu normal foruma da yazabilirsin cevabını öpüyorum

evet canım o bahsettiğim süsleme tüplerinden kullanarak ressamllığımı :pP konuşturdum
:)))

evet canım o bahsettiğim süsleme tüplerinden kullanarak ressamllığımı :pP konuşturdum
:)))
Sağol canım alayım bende önce deneme yapayım ben teknik ressamım bu arada normal resmim sıfır ama civata somun süper çizerim :))

X