Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sibelcim geç oldu ama doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
herşey çok güzel elinize kolunuza sağlık
çınar beyde çok yakışıklı maşallah ayrı bir havası karizması var bu çocuğun yandın sen valla
kuzum ismi gibi uzun ömürlü güçlü olur inşallah
cevabin icin cok tesekurler canim
canim bu yeyeceklerin hepsini kendiniz mi yaptiniz yoksa bazilari hazir mi?ben kendimde bir kac tanesi cok farkli geldi denemek isterim dogrusu :)
saçlarına bende bayıldım çok ttlı maşallahhhhh
sibelcim çınara tekrar iyiki doğdun diyorum herşey çok güzel görünüyor Allah nice doğumgünlerini kutlamanızı nasip etsin
ayyy sonunda rsimleri görebildim, açmıyordu bir türlü, çokşker olmuş o kıyafetlerle çınar, bayıldım valla, seneyeki doğum gününde nisa ya ben de tavşan giydirecem, içimde kalmasın
şekerim herşey süper görünüyor. çınar beyimizde çok karizma yaa saçlara bittim.
kıravatlı takımda ne yakışırmış çok tatlı çoook.
hayat boyu gülümsemen dileğiyle kıvırcık iyi doğdun,mutlu yıllar :))
Çınarcığa siz güzel ailesiyle birlikde nice, nice sağlıklı sıhatli uzun ömür diliyorum.
benim kutlamamda geç oldu şehir dışındaydım.. bugün geldim ve hemen siteyi açtım.. partiniz çok güzel olmuş canım.. oğluşun herşeyin en güzeline layık.. rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah. daha nice senelerinizi hep birlikde kutlayın..a.s.
çok tatlısın senn
41 kere maşallah
yeni yaşın hayırlı olsun Allah sağlıcakla uzun ömürler nasip eetsin inşallah
Allahım sabırsızlıkla bende o günü bekliyorum sağlıcakla inşallah
Sağol canım alayım bende önce deneme yapayım ben teknik ressamım bu arada normal resmim sıfır ama civata somun süper çizerim :))evet canım o bahsettiğim süsleme tüplerinden kullanarak ressamllığımı P konuşturdum
:)))