- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
Merhabalar,yok o kadar zaman sorun olmaz sanmam.Bi de bayram sonrasına kadar çok gecikmiş olur muyum
Devlet hastanesi olarak başakşehir çam ve sakura jinekolojik onkoloji çok iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,yok o kadar zaman sorun olmaz sanmam.Bi de bayram sonrasına kadar çok gecikmiş olur muyum
Çok teşekkür ederim.. Umarım randevu bulmakta sıkıntı çekmemMerhabalar,yok o kadar zaman sorun olmaz sanmam.
Devlet hastanesi olarak başakşehir çam ve sakura jinekolojik onkoloji çok iyi.
Kadın doğum sevki varsa çok kolay bulunuyor randevuÇok teşekkür ederim.. Umarım randevu bulmakta sıkıntı çekmem
Rica ederim ne demek,umarım işinize yarar. Gelişmeleri yazarsınızYönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim bayram sonrası doktorum dan rica edeyim öyleyse
Son durumunu nedir bende de cin2 varMerhabalar. Tip 31 cin3 çıktı kolposkopi sonucum. Leep işlemini bir jinekolog yapabilir mi. Zira yaşadığım yerde onkolog yok. Ve çok korkuyorum..Devlet hastanesindeki jinekologum da çok çok genç. Acaba yapabilir mi diye saçma kuruntulara kapıldım
Umarım sonucunuzda güzel olurMerhaba leep uiyapıldı sonucunu bekliyorum. Geçmiş olsun endişelenmeyin leep basit bi işlem
İyi dileğiniz için çok teşekkür ederim. Dilerim sizin için de her şey en kısa zamanda düzelirUmarım sonucunuzda güzel olur
Ne vuzel leep isleminiz basit gecmis benim cok zordu sonrasi kanama acisindan ama temiz gelmisti insallah sizlern de oyle gelir. Hepv negatatf te oldum ama kasintim gecmiyooİyi dileğiniz için çok teşekkür ederim. Dilerim sizin için de her şey en kısa zamanda düzelir
Yaa negatif Olmanız ne güzel inanın çok sevindim. Kaşıntı için kültür alındı mı? Hpv negatif ne kadar sürede oldunuz tipiniz neydi ve sigara kullanıyor Muydunuz? Bi de takviye kullandınız mıNe vuzel leep isleminiz basit gecmis benim cok zordu sonrasi kanama acisindan ama temiz gelmisti insallah sizlern de oyle gelir. Hepv negatatf te oldum ama kasintim gecmiyoo
Hpv 16 bi de bsey daha vardi evet sigata alkol vardi ogrennce alkolu ve sgarayi yavas yavas azalttm sonra 4 ayda tamamen braktm ama duzenli kullanamadm ya aldm o kadar propolis immuneks vs ama istikrar yok:) sarimsakve yesillik cok tuketirim aslnda cok stres te yasadim evlilik ve sonrasi gbi 2018te leep oldum cin 2den 2. Hpv testinde 58e donmustu sanırım smearler temizdi. Hpv baktrmadm sonra korktm iste 2021 kasim ayinda negatiftm. En sonbu mayis ta smearde temiz geldi artk yilda 1baktrrm sanrm smear hpvde 3 ylda 1 miydi. Herkes kurtulur insallah ama geciyoo yaaa. :)))Yaa negatif Olmanız ne güzel inanın çok sevindim. Kaşıntı için kültür alındı mı? Hpv negatif ne kadar sürede oldunuz tipiniz neydi ve sigara kullanıyor Muydunuz? Bi de takviye kullandınız mı
Bende oral hpv tip 16 vajinal 31 cin3 leep oldum. Şimdi oral için korkuyorum sigarayı bırakamadım. Nasıl atlatırım hiç bilmiyorum stres oldukça sigara içiyorum suçluluk pişmanlık sigara döngüsü size çok çok geçmiş olsun dilerim bi daha karşılaşmazsınızHpv 16 bi de bsey daha vardi evet sigata alkol vardi ogrennce alkolu ve sgarayi yavas yavas azalttm sonra 4 ayda tamamen braktm ama duzenli kullanamadm ya aldm o kadar propolis immuneks vs ama istikrar yok:) sarimsakve yesillik cok tuketirim aslnda cok stres te yasadim evlilik ve sonrasi gbi 2018te leep oldum cin 2den 2. Hpv testinde 58e donmustu sanırım smearler temizdi. Hpv baktrmadm sonra korktm iste 2021 kasim ayinda negatiftm. En sonbu mayis ta smearde temiz geldi artk yilda 1baktrrm sanrm smear hpvde 3 ylda 1 miydi. Herkes kurtulur insallah ama geciyoo yaaa. :)))
Merhaba bnm de cin 2den leep olmustu 2018de islemden epey saat sonra tampin ckarirlarken cok kanamam oldu acaba bana da mi konizasyon yaptilar gebelk duusnmuorm ama yani blemedm 2.ye amrliyat oldum ben de cok cok zordu siz ne rahat anlatiosunuz masallah agrim da cok oldu kartal kadin dogumda oldum ben de aslinda. Yasim 29du ameliyat oldugumda hpv tipi de riskli olunca yapıldı. Sinirlar temiz hpv de bu yil kasimda negatf geldi ama yineo zamanlarada ki gbi inatci kasntm var cok korkuorm insallah dermatittir cildiye ona benzio demsti2 hafta sonra biyopsi sonucum çıkacak. Şu an reglin son günü gibi lekelenmem var. Ben 1 gün hastanede kaldım çok ısrar etmeme rağmen çıkarmadılar. Tamponu erken çıkardığımızda kanama olabilir bu da tekrar ameliyata almamız demektir dediler. Gerçekten de konizasyon olan bir arkadaşımda operasyondan 2 saat sonra aşırı kanama olmuş ve tekrar ameliyata almışlar. Aslında devlet hastaneleri daha garanti yapıyor bu işi. İşlemden prim almadıklarını bildiğin için daha çok güveniyosun. 10 gün spor yapmayacaksın dediler bana. Şimdilik çok iyiyim.
Sagolun sigarayi bn de cok severek icerdm ama suan kokusuna dayanamiorm basarabilirsiniz bnceeBende oral hpv tip 16 vajinal 31 cin3 leep oldum. Şimdi oral için korkuyorum sigarayı bırakamadım. Nasıl atlatırım hiç bilmiyorum stres oldukça sigara içiyorum suçluluk pişmanlık sigara döngüsü size çok çok geçmiş olsun dilerim bi daha karşılaşmazsınız
canım aynı durumdayım deli gibi sigara içiyorum stresten yoksa başa çıkamıyorum … oralde nasıl anladınız acaba peki?Bende oral hpv tip 16 vajinal 31 cin3 leep oldum. Şimdi oral için korkuyorum sigarayı bırakamadım. Nasıl atlatırım hiç bilmiyorum stres oldukça sigara içiyorum suçluluk pişmanlık sigara döngüsü size çok çok geçmiş olsun dilerim bi daha karşılaşmazsınız
Dilimde bi tabaka oluştu mavi labda test yaptırdım. Hala sigara içiyorum bi kurtulabilsemcanım aynı durumdayım deli gibi sigara içiyorum stresten yoksa başa çıkamıyorum … oralde nasıl anladınız acaba peki?
o kadar iyi anlıyorum ki bırakamadığım için kendime kızıp tekrar içiyorum… haftaya smear aldırmaya gideceğim korkuyorum gene de bırakamıyorumDilimde bi tabaka oluştu mavi labda test yaptırdım. Hala sigara içiyorum bi kurtulabilsem