Cin2-3 Kolposkopi Leep HPV sürecim

Umarım kurtulursunuz. Bugün smear sonucum normal geldi. 3 ay sonra tekrar yapılacak.

Çok geçmiş olsun. amh nedir aceba

Meehaba ben de 2018de cin2den leep pldum 1 kere hpv baktrfm tipi degismsti sonra baktrmaadm ama smearler hep temiz geldi daha gecen ay verdim kasinti kabarma oluyo akinti mantardir umarim ben de 2 bucuk yllik evliyim 32 yasindaym umarim bubsene icinde gebelik olur baslicam dusunmeye hpvyi ne kadar surede negatuf oldun ben asi olmadim ilk 6 ay sonraki kkntrolumde hpv vardi belki de yokrur 3 yildan fazla oldu (

Murat Api ve ekibi şahanedir.Ben de ameliyatımı Murat Hoca’ya yaptırdım.Ekibine de kendisine de hergün dua ediyorum

Merhaba,
İstanbul'da yaşayan arkadaşlara bir sorum olacak.
SGK'dan faydalanarak kolposkopi yaptırabileceğim özel hastane ve doktor ismi önerebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Merhaba,
İstanbul'da yaşayan arkadaşlara bir sorum olacak.
SGK'dan faydalanarak kolposkopi yaptırabileceğim özel hastane ve doktor ismi önerebilir misiniz?

Teşekkür ederim.
Özel bilmiyorum ama ,başak şehir çam ve sakura gayet başarılı bu konuda

Teşekkür ederim. Jinekolojik muayenede ciddi şekilde sıkıntı yaşıyorum o yüzden devlet hastanesindeki doktorlar çok anlayışlı davranmazlar diye düşünüyorum.
Bu sebeple, makul fiyatlar veren özel bir hastanede yaptırmak istiyorum.

Smeae sonucunuza ek islem yapiliyor mesaji gelip temiz ciktigii oldu mu sizin b2nim dun cikcakti devlette oyle bi nesaj aldim 6 ay once hpv negatftm smearde temizdi

Herkese çok çok teşekkürler. Daha önce smear negatifleri aldım ancak hpv negatifi ilk kez aldım. 6 ayda bir baktıracağım elbette bırakmak yok :)

Merhabalar. Tip 31 cin3 çıktı kolposkopi sonucum. Leep işlemini bir jinekolog yapabilir mi. Zira yaşadığım yerde onkolog yok. Ve çok korkuyorum..Devlet hastanesindeki jinekologum da çok çok genç. Acaba yapabilir mi diye saçma kuruntulara kapıldım

Kaç yaşındasınız acaba?

İstanbul da iseniz devlet hastanesi önerebilirim.

33 yaşındayım. İstanbulda değilim ama İstanbula bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum bana önerir misiniz bir hastane ya da doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…