- 10 Şubat 2021
- 5
- 1
- 29
Merhabalar beylikduzu medilife hastanesinde senem aras var benim doktorum o cok tatli birisi konusmasi ve yaklasimi biraz zor randevu aliniyor hastaneyi arayarak randevu almaniz gerek sistemden alinmiyor muaynesi sgkniz var ise 180 lira civarimerhaba arkadaşlar Hpv pozitifim ama test yapılmadı siğiller var doktor hiç test vs yapmadan yakışması lazım dedi ve üslubundan çok rahatsız olduğum için aynı doktora gitmek istemiyorum istanbul Avrupa yakasında Hpv pozitif için önerebileceğiniz doktor yada hastane var mı araştırdım ama içime sinmiyor hiç bir yer bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Merhaba biraz baktım yorumlarına sizin de dediğiniz gibi çok güler yüzlü bilgili yazmışşar aradım hastaneyi bu ay dolu dediler ama yarın tekrar arayıp doktorla görüşmeye çalışacağım çok teşekkür ederimMerhabalar beylikduzu medilife hastanesinde senem aras var benim doktorum o cok tatli birisi konusmasi ve yaklasimi biraz zor randevu aliniyor hastaneyi arayarak randevu almaniz gerek sistemden alinmiyor muaynesi sgkniz var ise 180 lira civari
Merhabalar beylikduzu medilife hastanesinde senem aras var benim doktorum o cok tatli birisi konusmasi ve yaklasimi biraz zor randevu aliniyor hastaneyi arayarak randevu almaniz gerek sistemden alinmiyor muaynesi sgkniz var ise 180 lira civari
Senem Hanım benimde doktorum.Çok iyidirmerhaba arkadaşlar Hpv pozitifim ama test yapılmadı siğiller var doktor hiç test vs yapmadan yakışması lazım dedi ve üslubundan çok rahatsız olduğum için aynı doktora gitmek istemiyorum istanbul Avrupa yakasında Hpv pozitif için önerebileceğiniz doktor yada hastane var mı araştırdım ama içime sinmiyor hiç bir yer bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Merhabalar Öncelikle gelmiş geçmiş olsun... Ben 2 sene önce hpv 16-18 teşhisi ile leep işlemi gerçekleştirdim. Çok şükür 2 senedir sonuçlarım temiz. Sizlere umut olması adına yazmak istedim. Youtube Özgeöznurdalati kanalımdan detaylı tüm süreci anlattım. Herkese geçmiş olsun tekrardan.Merhabalar beylikduzu medilife hastanesinde senem aras var benim doktorum o cok tatli birisi konusmasi ve yaklasimi biraz zor randevu aliniyor hastaneyi arayarak randevu almaniz gerek sistemden alinmiyor muaynesi sgkniz var ise 180 lira civari
Gecmis olsun tesekkurlerMerhabalar Öncelikle gelmiş geçmiş olsun... Ben 2 sene önce hpv 16-18 teşhisi ile leep işlemi gerçekleştirdim. Çok şükür 2 senedir sonuçlarım temiz. Sizlere umut olması adına yazmak istedim. Youtube Özgeöznurdalati kanalımdan detaylı tüm süreci anlattım. Herkese geçmiş olsun tekrardan.
Ameliyat öncesi sonrası cinsel perhis süreci olacak. Zaten o psikolojide çokta cinsellik düşünemedim ben.Gecmis olsun tesekkurlerBu surecte cinsel hayatiniz devam etti mi peki
Yok ben zaten leep islemi oldum tip16 pozitifim bende leepten sonra 6 haftalik cinsel iliski yasakti ondan sonrasi icin doktor devam edebilirsin demisti siz leepten sonra da hpv negatif olmayi beklediniz mi yani ekstra boyle bir sureciniz oldu mu onu demek istedimAmeliyat öncesi sonrası cinsel perhis süreci olacak. Zaten o psikolojide çokta cinsellik düşünemedim ben.
Leep sonucunuz çıktımı? Bende dün oldum. Sonuç bekliyorumYok ben zaten leep islemi oldum tip16 pozitifim bende leepten sonra 6 haftalik cinsel iliski yasakti ondan sonrasi icin doktor devam edebilirsin demisti siz leepten sonra da hpv negatif olmayi beklediniz mi yani ekstra boyle bir sureciniz oldu mu onu demek istedim
Evet 3 ay oluyor benim olali temiz geldi sonuclar lezyonlar tamamen temizlenmisLeep sonucunuz çıktımı? Bende dün oldum. Sonuç bekliyorum
2 senedir sonuçlarim negatif derken..HpV mi negatif ? Berbat bir bağışıklık sistemi yoksa eğer toptan temizlik yapıldığı için Leep işlemi sonrası genellikle smearler temiz gelir zaten..Sizinde 2 sene geçmiş büyük ihtimalle negatif olmuşsunuzdur ...Bana 3 ay yasaklandı. Ben 4-5 ay perhis yaptım. Akabinde hamile kaldım servikal yetmezlik olduğu için 9 ay ds öyle uzak durduk. Derken lohusalık süreciOlaydan epeydir uzağım. 2 senedir de negatif sonuçlarım çok şükür
Peki hpv negatif miydi. Şimdi takip ediyorsunuz değil mi?Evet 3 ay oluyor benim olali temiz geldi sonuclar lezyonlar tamamen temizlenmis
Hpv hemen negatif olmuyor ne yazik ki hpv testini en az 2 yil sonra yapiyorlar leep olduktan sonra hpv negatif olmuyorsunuz sadece etkilenen lezyonlar temizleniyorPeki hpv negatif miydi. Şimdi takip ediyorsunuz değil mi?
İnşallah2 senedir sonuçlarim negatif derken..HpV mi negatif ? Berbat bir bağışıklık sistemi yoksa eğer toptan temizlik yapıldığı için Leep işlemi sonrası genellikle smearler temiz gelir zaten..Sizinde 2 sene geçmiş büyük ihtimalle negatif olmuşsunuzdur ...
Peki Kadar zaman sonra 6 aydan sonra 1 sene sonra gel dedi doktorunuz...Evet psikolojik olarak çok zor .Evli olanlar içinde ayrıca çok zor bence ..Mesela benim cinsel hayatım bitti 1 buçuk senedir..Benimle beraber Eşimde kendini arındırma çabasındaİnşallah6 ayda bir kontrole gidip smear testi yaptırıyordum. Doğum sonrası kontrole gittiğimde temiz çıktı. Artık 1 sene sonra gel dedi doktorum. Allahım herkese şifa versin. Psikolojik olarak baya yoran bir hastalık.
Peki Kadar zaman sonra 6 aydan sonra 1 sene sonra gel dedi doktorunuz...Evet psikolojik olarak çok zor .Evli olanlar içinde ayrıca çok zor bence ..Mesela benim cinsel hayatım bitti 1 buçuk senedir..Benimle beraber Eşimde kendini arındırma çabasında
Leep nerede yaptırdınızLeep sonucunuz çıktımı? Bende dün oldum. Sonuç bekliyorum
Nerede leep yaptırdınızBugun kontrolum vardi islem rahim de tamamen iyilesmis yara ve kabuk izi de kalmamis hic 6 ay sonra smear kontrolum olucakBu sureci yasayan herkese de cok gecmis olsun
Merhaba cin kaçtı smear sonucunuz nerede leep yapıldı hangi hastane ben de yaptırıcam doktor ve hastane arıyorum z kamile gidicektim bugünDoktorlar bana özellikle leep yaptıklarını ilettiler. Dosyamda da leep yazıyor. Leep işleminin daha yüzeysel bir kazıma olduğunu ilettiler. Çocuk sahibi olmayan kişilere leep yapıyoruz dediler. Tamponu çıkardıklarında açıkçası pek kanama olmamıştı. Bana iyileşme sürecinde HPV aşısı da yaptırdılar. Son dozum kaldı. Tedavi sırasında yaptırmak faydalı olabilir dediler. Pcos hastasıyım doğum kontrol hapını da bıraktırdılar. Hpv varlığında sıkıntılı olabilirmiş. Başka bir doktor kefir önermişti. Tüm önerilere açığım özellikle çok faydasını gördüğünüz bi şey var mı? Soğan suyu da faydalı olur mu? 10 gün sonra sonuçlarım çıkacak. Umarım nefatiftir sınırlar.