- 28 Ekim 2022
- 8
- 6
- 30
- Konu Sahibi sinemakinim
Merhaba bana muayene sonucu cin3 dendi çok korktum adeta hayatım alt üst olmuştu ama tandık bir hemşire üzülmememi bu konuda .. bir firmanın bitkisel ilacı olduğunu söyledi araştırmalarım sonucu kullanıcılarda memnun doktoruma danışıp kullanmak istediğimi söyledim ve alıp kullandım 15 gün içiliyor sonrası tekrar doktoruma muayene oldum doktorumda sevindi temizlenmiş ayrıca bende hpv virüsü de vardı hpv tip 16 ve 51 bunlarda negatif olmuş eger kullanmak isterseniz düşünürseniz bilgi almak isterseniz web sayfaları ürün üreten kişi kimyagermiş telefonu bence bilgi almanızı tavsiye ederim cümleten geçmiş olsun.
Not: Sorularınıza buradan bende cevap vermeye çalışacağım gerekirse test sonuçlarımıda paylaşabilirim. İstiyorumki ben iyileştim bu hastalıkta olanlarda üzülmesin kurtulsun yardımcı olmak istiyorum.
Not: Sorularınıza buradan bende cevap vermeye çalışacağım gerekirse test sonuçlarımıda paylaşabilirim. İstiyorumki ben iyileştim bu hastalıkta olanlarda üzülmesin kurtulsun yardımcı olmak istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: