• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin takvimiyle cinsiyet dogru çıkan

Dontsay

Evlatlarım 💕
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
1.448
1.741
133
31
Merhaba çevremde herkes Çin takvimine takmış durumda bende merak ettim aceba sizlerden hamile olup veya daha önceki hamileliğinde Çin takvimine bakıp birebir dogru çıkan var mı cinsiyeti

Merhaba çevremde herkes Çin takvimine takmış durumda bende merak ettim aceba sizlerden hamile olup veya daha önceki hamileliğinde Çin takvimine bakıp birebir dogru çıkan var mı cinsiyeti
Bi tanıdığımın 2 oğlu vardı 3. De çin takvimine baktı cinsiyeti öğrenmeden önce kız çıktı, doktorlar da kız demişti ve kızı olmuştu. Ben pek inanmıyorum öyle şeylere atıyorlar tutarsa işte.

Ya kızımda yapmıştım kız çıkmıştı çevremde herkeste diyince aceba oldum bi merak ettim zaten ablam sağolsun japon Çin rus hangi takvim varsa hepsini denemiş erkek çıkmış bende merak ettim;) cinsiyet önemli degil ama insanı bir heyecan sarıyor sanırım
Bi tanıdığımın 2 oğlu vardı 3. De çin takvimine baktı cinsiyeti öğrenmeden önce kız çıktı, doktorlar da kız demişti ve kızı olmuştu. Ben pek inanmıyorum öyle şeylere atıyorlar tutarsa işte.

Ya kızımda yapmıştım kız çıkmıştı çevremde herkeste diyince aceba oldum bi merak ettim zaten ablam sağolsun japon Çin rus hangi takvim varsa hepsini denemiş erkek çıkmış bende merak ettim:KK66: cinsiyet önemli degil ama insanı bir heyecan sarıyor sanırım
İlk haftalar bende öyleydim. Çok merak ediyodum ama sonradan geçti galiba. Aman tek sağlıklı olsunlar da hiç fark etmez. ❤ 🌺

İlk haftalar Çin takvimi ile başlıyorsun bu cinsiyet işine sonra ramzi teorisii nub teorisi skull teorisi Japon takvimi Rus takvimi hepsine kafayı takmış duruma geliyorsun 16. Haftaya kadar benden söylemesi 😂

ben bir kez baktım yanlış çıktı. çin takvimi, önce kim boşalirsa, yumurtlamanin ilk günleri, yediğin yemekler.. ya XX ya XY işte, ne gerek var diğer parametrelere.

İlk haftalar Çin takvimi ile başlıyorsun bu cinsiyet işine sonra ramzi teorisii nub teorisi skull teorisi Japon takvimi Rus takvimi hepsine kafayı takmış duruma geliyorsun 16. Haftaya kadar benden söylemesi 😂
Peki dogru çıkan var mı şuan sizde 😂

ben bir kez baktım yanlış çıktı. çin takvimi, önce kim boşalirsa, yumurtlamanin ilk günleri, yediğin yemekler.. ya XX ya XY işte, ne gerek var diğer parametrelere.
Bunu hatırlamam mümkün degil ki hamileliğimi bile 5 gün önce flan ögrendim hamile oldugumu bilmiyordum ansızın habersiz olunca

merhaba ben öylesine denedim meraktan:halay:doğru çıktı.
görümcemle aramızda 1 ay var oda yaptı ikimizin de doğru çıktı yani.
ama bi güvenilirliği yok tabi ki maksat vakit geçsin :KK70: gönlünüzce olsun inşallah:KK200::nazar:

😂😂😂Doğru değil benim önceki gebeligimde çin takviminde erkek cikmisdi ama benim kızım oldu .çok şükür 🤲😊😂

Back