Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tanıdığımın 2 oğlu vardı 3. De çin takvimine baktı cinsiyeti öğrenmeden önce kız çıktı, doktorlar da kız demişti ve kızı olmuştu. Ben pek inanmıyorum öyle şeylere atıyorlar tutarsa işte.Merhaba çevremde herkes Çin takvimine takmış durumda bende merak ettim aceba sizlerden hamile olup veya daha önceki hamileliğinde Çin takvimine bakıp birebir dogru çıkan var mı cinsiyeti
Bi tanıdığımın 2 oğlu vardı 3. De çin takvimine baktı cinsiyeti öğrenmeden önce kız çıktı, doktorlar da kız demişti ve kızı olmuştu. Ben pek inanmıyorum öyle şeylere atıyorlar tutarsa işte.
İlk haftalar bende öyleydim. Çok merak ediyodum ama sonradan geçti galiba. Aman tek sağlıklı olsunlar da hiç fark etmez. ❤Ya kızımda yapmıştım kız çıkmıştı çevremde herkeste diyince aceba oldum bi merak ettim zaten ablam sağolsun japon Çin rus hangi takvim varsa hepsini denemiş erkek çıkmış bende merak ettim cinsiyet önemli degil ama insanı bir heyecan sarıyor sanırım
Peki dogru çıkan var mı şuan sizdeİlk haftalar Çin takvimi ile başlıyorsun bu cinsiyet işine sonra ramzi teorisii nub teorisi skull teorisi Japon takvimi Rus takvimi hepsine kafayı takmış duruma geliyorsun 16. Haftaya kadar benden söylemesi
Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin benide bir merak aldı ki nedeni bilinmezçin takvimine göre kızım erkek olacaktı ama çok şükür kızım oldu
Bunu hatırlamam mümkün degil ki hamileliğimi bile 5 gün önce flan ögrendim hamile oldugumu bilmiyordum ansızın habersiz oluncaben bir kez baktım yanlış çıktı. çin takvimi, önce kim boşalirsa, yumurtlamanin ilk günleri, yediğin yemekler.. ya XX ya XY işte, ne gerek var diğer parametrelere.
merhaba ben öylesine denedim meraktandoğru çıktı.Merhaba çevremde herkes Çin takvimine takmış durumda bende merak ettim aceba sizlerden hamile olup veya daha önceki hamileliğinde Çin takvimine bakıp birebir dogru çıkan var mı cinsiyeti
Bende yarısı kız yarısı erkek çıkıyor zaten başka da bir ihtimal yok artık bekleyip göreceğizPeki dogru çıkan var mı şuan sizde
Doğru değil benim önceki gebeligimde çin takviminde erkek cikmisdi ama benim kızım oldu .çok şükürMerhaba çevremde herkes Çin takvimine takmış durumda bende merak ettim aceba sizlerden hamile olup veya daha önceki hamileliğinde Çin takvimine bakıp birebir dogru çıkan var mı cinsiyeti