• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çin takvimi

burcukum

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
41
0
6
Balıkesir
Kızlar çin takvimine göre yine oğlum olacakmış..ilk gebeliğimde de tutturmuş bu takvim.ama haberim yoktu bundan...neyse önemli olan tabiki sağlıklı sıhhatli bir biçimde kucağıma almak yavrumu ama..bu cinsiyet tahmini tutmayan arkadaşlar var mı ..

Kızlar çin takvimine göre yine oğlum olacakmış..ilk gebeliğimde de tutturmuş bu takvim.ama haberim yoktu bundan...neyse önemli olan tabiki sağlıklı sıhhatli bir biçimde kucağıma almak yavrumu ama..bu cinsiyet tahmini tutmayan arkadaşlar var mı ..
Benim Çin takviminde kız görünüyordu. Ana minik prensim birtanecik oğlum olacak. zaten ya kız ya erkektir %50 % 50 çıkanların bence tesadüf.

Allahtan hayırlısını iste sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek için dua et cinsiyeti çok mu önemli

benimde erkek görünüyordu ama kızım olacakk :16::16::16::16: inşallah............:nazar::nazar:

benim çin takviminde kız görünüyordu. Ana minik prensim birtanecik oğlum olacak. Zaten ya kız ya erkektir %50 % 50 çıkanların bence tesadüf.
gercekten mi..:)) yuppi o zaman
çin takvimi yaşına göre mi baktın cnm doğum tarihin ve son adet tarihin nedir...tutmadıgını bir de kendi gözümle görsem...çünkü kime baksam tutuyor neredeyse

çin takviminde rus takviminde buradaki bi arkadaşın baba yaşına göre cinsiyet hesaplamalarında hep kız çıktı benim ve gerçekten kızım olsun istiyorum :)

yalnız çin takvimi iki eltimde de tutmadı kız görünüyordu ama bebekleri erkekti.

çin takviminde rus takviminde buradaki bi arkadaşın baba yaşına göre cinsiyet hesaplamalarında hep kız çıktı benim ve gerçekten kızım olsun istiyorum :)

yalnız çin takvimi iki eltimde de tutmadı kız görünüyordu ama bebekleri erkekti.

Ne yalan söyleyeyim ben de kızım olsun istiyorum :61:

Bu çin takvimi de fal gibi birşey aslında, düşünsene 35 yaşında hangi ayda kız mı erkek mi olacağını söylüyor, bence tehlikeli şeyler bunlar dinimiz açısından. Zaten bebek ya kız olur ya erkek, seçenek 2 tane olunca sallamaları da kolay olsa gerek. Şahsen inanmıyorum böyle şeylere.

Ne yalan söyleyeyim ben de kızım olsun istiyorum :61:

Bu çin takvimi de fal gibi birşey aslında, düşünsene 35 yaşında hangi ayda kız mı erkek mi olacağını söylüyor, bence tehlikeli şeyler bunlar dinimiz açısından. Zaten bebek ya kız olur ya erkek, seçenek 2 tane olunca sallamaları da kolay olsa gerek. Şahsen inanmıyorum böyle şeylere.

ama yinede merak ediyor insan.ve bi çok kadın var biliyo musun bu takvimlere göre planlayıp hamile kalan.bak bakalım sende ne çıkacak rus takvimine de bak :)

ama yinede merak ediyor insan.ve bi çok kadın var biliyo musun bu takvimlere göre planlayıp hamile kalan.bak bakalım sende ne çıkacak rus takvimine de bak :)

Bak şimdi, bi tane çin takvimi buldum sadece yaş ve hamile kalınan aya göre cinsiyet var. Ben 88 doğumluyum ama kasımda doğduğum için henüz 25 olmadım, 24 yaşına göre haziran ayı kız görünüyor, yıla göre 25im bu da erkek görünüyor, hangisiyim ben :52:

bir de rus takvimine bakalım :126:

Çin takvimine tam doğum tarihimi yazdım gün ay yıl olarak:

Normal Yaşınız 24.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için
Yaşınıza +1 Eklendi
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 25.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti Erkek

benimde çin takvimine göre erkek , rus takvime göre kız .. ablamında öyleydi benim kızım olcak inşallahh Allahın izniyle ablamında oğlu :9::9:

Back