Kızlar bu site yi deneyin ,gebelik tarihinizi ve doğum tarihinizi işaretliyosunuz otomatik bebeğin cinsiyetini hesaplıyor... SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kasımda 34 olucam. Ama bir sitede kadının normal yaşına +1 eklenerek çin yaşının hesaplanması gerektiğini okumuştum. Siz nasıl hesaplıyorsunuz? Normal içinde olduğun yaşa göre mi?
Kızlar bu site yi deneyin ,gebelik tarihinizi ve doğum tarihinizi işaretliyosunuz otomatik bebeğin cinsiyetini hesaplıyor... SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi
bu arada site çok güzel. teşekkürler.
Hakkaten çok güzelmiş :) TeşekkürlerKızlar bu site yi deneyin ,gebelik tarihinizi ve doğum tarihinizi işaretliyosunuz otomatik bebeğin cinsiyetini hesaplıyor... SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi
nesliirem .!.:arkadaşım merhaba bende bu çin takvimine takmış durumdayım.bir kızım var 2. Yi düşünüyorum.erkek olsun istiyorum.yardımcı olurmusun allah rızası için.ben 21.10.1981 doğumluyum.kaç yaşa bakıcam.nisan 2012 de düşünüyorum yani bu yıl ama nisanda.sen doldurduğun yaşamı bitirdiğin yaşa göremi ayarladın.