Çin Takvimi

yaaa benim dogum tarihim 15 haziran 84, hamile kaldigim tarih 15 haziran :) kizim olacak, cin takvimi tutuyormu acaba ? aman tutsada tutmasada haftaya sali kizimin dogum tarihi ins :) yupppii hamilelik bitiyoor :)

slm, konuya ve kulube yeni takıldım. aslında benim bağlanma nedenim cinsiyet tahmininde yanılma yaşayan var mı diye...dr. tahminlerinde..Kızım var 4 yaşında bizim yaş hesaplamaları ile çin takvimi tutttu. su an 4 aylık hamileyim çin takvimi tutmadı...

benim ve çevremdeki biçok insanın tuttu.. yalnız hesaplamayı yanlış yapmayın.
hamile kalmadan son regl tarihinizin "ilk" gününe bakarak hangi aya denk geliyorsa ona bakın.
tabii Allah hayırlısı neyse onu versin,çin takvimi falan işin gırgırı.. kız-erkek farketmez eli-ayağı düzgün olsun,size ve vatana millete hayırlı olsunlar da.. cinsiyet önemli değil bence ..

Çin takvimi falan hepsi uydurma ben doktora gitmiştim,doktorun söylediklerini aynen uyguladım ovülasyon takibi yaptırdım,yediklerimi içtiklerimi hepsi ama hepsini uyguladım ve çin takvimine görede ayarladım kız istiyordum ama yine oğlum olucakmış,artık bundan sonrasına ne diyeyim Allah ona sağlık sıhhat versin sağlıklı olur inşallah bunları yazmamdaki amaç kimse boşu boşuna cinsiyet belirlemeye çalışmasın sonra benim gibi hayal kırıklığına uğrar ve bu bebeğimizede yansıyor üzgünüm

Çin takvimi falan hepsi uydurma ben doktora gitmiştim,doktorun söylediklerini aynen uyguladım ovülasyon takibi yaptırdım,yediklerimi içtiklerimi hepsi ama hepsini uyguladım ve çin takvimine görede ayarladım kız istiyordum ama yine oğlum olucakmış,artık bundan sonrasına ne diyeyim Allah ona sağlık sıhhat versin sağlıklı olur inşallah bunları yazmamdaki amaç kimse boşu boşuna cinsiyet belirlemeye çalışmasın sonra benim gibi hayal kırıklığına uğrar ve bu bebeğimizede yansıyor üzgünüm

arkadaşlar ben 14 haziran 1983 doğumluyum bu çin takvimi nasıl hesaplanıyor bilen biri varsa benim için hesaplayabilir mi bu ay hamile kalsam cinsiyet ne olur ?????

arkadaşlar ben 14 haziran 1983 doğumluyum bu çin takvimi nasıl hesaplanıyor bilen biri varsa benim için hesaplayabilir mi bu ay hamile kalsam cinsiyet ne olur ?????

çin yaşına göre 29 yaşındasın ona göre bakınca mart nisan kız mayıs erkek
haziran temmuz yine kız ağustos erkek

Benim Çin Takvimine göre kızım olması gerekiyordu ama oğlum olacağı kesinleşti.

eğer doğruysa bende erkek görünüyor
allahtan hayırlısı artık henüz çok ufak olduğu için daha cinsiyetmiz belli değil bizim doğruluğunu
ilerleyen haftalarda yazarım artık

banada herkes senin kesin oğlun olacak diyodu çin takvimine göre de kız çıkıyodu bugün öğrendim parmakları aynııı bana benzeyen bir prensesim olucak inşallah çooook mutluymmmm

arkadaşlar aralık 85 doğumluyum ocak SAT 22 aralık bilen biri bakabilirmi 25 yaşamı bakıcam 26 yaşamı kafam karıştı şimdiden teşekkürlerr

Ben kendiminkine baktım kız yazıyodu doğruu çıktı çok tuhaf ya :) Çevremde 3 tane hamile var bakalım onlarınkii doğru cıkıcakmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…