Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım,25 diyorsun yani...ben hazirandan önce 24 gecerli olur,hazirandan sonra da 25 gecerli olur diye de düşünmüştüm ama aydınlattığın için teşekkür ederim...
hamile kaldığın ayın üzerine 9 ay ekliyorsun eğer doğum tarihini geçiyorsa o yaşa bakıorsun
kızlar günaydın ben 09.05.1980 doğumluyum aralık 2010 da hamile kaldım 30 yaş ve aralık ayına bakmam gerekiyor dimi? :26:eğer öyleyse erkek çıkıyor.
benim bildiğim 31 yaş aralığa bakman gerekiyor esra çünkü aralığın üzerine 9 ay eklediğinde 5. ayı geçiyor yani 31 yaşına giriyorsun
Ben de son adetimi ekimin 26' sında görmüştüm. Ama kasımda hamile kalmıştım. Hamile kaldığım ayı ekim ayı olarak baz aldığımda erkek çıkıyordu, kasım ayını baz aldığımda kız çıkıyordu. Benim oğlum olacakmış. Demek ki son adet gördüğün tarihi baz alacakmışız.
canım benımde aynı 30 ekım son adet tarıhım ama kasımda hamıle kaldım sata gore kızdı kasıma gorede erkektı bızde dun ogrendık bızımde erkek. zaten takvımde annenın yası ve hamıle kalınan ay dıyor bız zaten kasımda hamıle kaldık
arkadaşlar Allah aşkına bilen biri bana yardım etsin ovülasyon takibi yaptırdım ona göre hamile kaldım, çin takvimine ve yediklerimede dikkat ettim bütün hepsi kız çocuk içindi ama dün doktor erkek dedi 16. haftadayım belki doktor yanlış görmüş olabilir diye düşünüyorum başka doktorlarada gidicem benim şu anda sizden istediğim şey çin takvimini benmi yanlış yaptım;25.06.1975 doğumluyum son adet tarihim 31.10.2010 (16hafta 5 günlük )hamileyim 7 yaşında 1 oğlum var.Sizden cevaplarınızı bekliyorum...
çin takvimine bakarken önce çin yaşını hesaplıyorsun
Baby Gender Prediciton - Your Chinese Age at Pregnancy Year
ilkine doğum tarihini
ikincisine hamile kaldığın zamanı yazıyorsun
buna göre 36 yaşına bakılıyor ve KIZ çıkıyor
ALLAH gönlüne göre versin ama hayırlısıyla kız olsun