• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Teşekkürler canım,25 diyorsun yani...ben hazirandan önce 24 gecerli olur,hazirandan sonra da 25 gecerli olur diye de düşünmüştüm ama aydınlattığın için teşekkür ederim...:21:

Teşekkürler canım,25 diyorsun yani...ben hazirandan önce 24 gecerli olur,hazirandan sonra da 25 gecerli olur diye de düşünmüştüm ama aydınlattığın için teşekkür ederim...:21:

hamile kaldığın ayın üzerine 9 ay ekliyorsun eğer doğum tarihini geçiyorsa o yaşa bakıorsun

hamile kaldığın ayın üzerine 9 ay ekliyorsun eğer doğum tarihini geçiyorsa o yaşa bakıorsun

ben hamıle kaldıgın yaşdan bakıyorsun diye biliyorum....hangı yaşta ve ayda hamıle kaldıysan o cinsiyete bakıyorsun..çin takvımıne göre benımkı kız ve gercektende kız olcak:D ultrsn da öyle çıktı:61:

kızlar günaydın ben 09.05.1980 doğumluyum aralık 2010 da hamile kaldım 30 yaş ve aralık ayına bakmam gerekiyor dimi? :26:eğer öyleyse erkek çıkıyor.

kızlar günaydın ben 09.05.1980 doğumluyum aralık 2010 da hamile kaldım 30 yaş ve aralık ayına bakmam gerekiyor dimi? :26:eğer öyleyse erkek çıkıyor.

benim bildiğim 31 yaş aralığa bakman gerekiyor esra çünkü aralığın üzerine 9 ay eklediğinde 5. ayı geçiyor yani 31 yaşına giriyorsun

slm kizlar benim bir kizim var ikinciye gebeyim ama henuz bilmiyoruz cinsiyetini cin takvimine baktim erkek cikiyor :69:hayirlisi tabiki cinsiyetini ogrendigimde sizi bilgilendiririm:49:buda 4 hafta sonra:95:

Ben de son adetimi ekimin 26' sında görmüştüm. Ama kasımda hamile kalmıştım. Hamile kaldığım ayı ekim ayı olarak baz aldığımda erkek çıkıyordu, kasım ayını baz aldığımda kız çıkıyordu. Benim oğlum olacakmış. Demek ki son adet gördüğün tarihi baz alacakmışız.

Ben de son adetimi ekimin 26' sında görmüştüm. Ama kasımda hamile kalmıştım. Hamile kaldığım ayı ekim ayı olarak baz aldığımda erkek çıkıyordu, kasım ayını baz aldığımda kız çıkıyordu. Benim oğlum olacakmış. Demek ki son adet gördüğün tarihi baz alacakmışız.

canım benımde aynı 30 ekım son adet tarıhım ama kasımda hamıle kaldım sata gore kızdı kasıma gorede erkektı bızde dun ogrendık bızımde erkek. zaten takvımde annenın yası ve hamıle kalınan ay dıyor bız zaten kasımda hamıle kaldık

benim çin takvimi tahmini doğru çıktı.inşallah oğluşum gelecek:64:

canım benımde aynı 30 ekım son adet tarıhım ama kasımda hamıle kaldım sata gore kızdı kasıma gorede erkektı bızde dun ogrendık bızımde erkek. zaten takvımde annenın yası ve hamıle kalınan ay dıyor bız zaten kasımda hamıle kaldık

senin ki tam tersi çıkmış hamile kaldığın ayın gösterdiği cinsiyet doğru çıkmış. Benim son adet gördüğüm ayın gösterdiği cinsiyet erkekti erkek olacakmış. Demek ki bu Çin Takvimi de şaşırıyor arada bir :3:

ben 11 şubat 1984 doğumluyum ocak ayında hamile kaldım. yıl bazında bakarsam kız oluyor (2011-1984 = 27 yaş )ama 11 şubatta doğduğum için 26 oluyor ozamanda erekek ???? kafam karıştı. ama yıl bazına göre bakılıyor sanırım ? sizce?

Herkese mrhbalar bnde aranıza yeni katılmış bir anne adayı olarak çin takvimini inceledim ve erkek çıkıor. 13. haftamdayım geçen hafta test sonuçlarım için gittiğmde doktor kontrolde erkek gibi ama daha testisleri oluşmadıı için ay sonu tekrar bakarz dedi. Eğer göründüü gibyse bnmkiside çin takvimine göre doğru.

arkadaşlar Allah aşkına bilen biri bana yardım etsin ovülasyon takibi yaptırdım ona göre hamile kaldım, çin takvimine ve yediklerimede dikkat ettim bütün hepsi kız çocuk içindi ama dün doktor erkek dedi 16. haftadayım belki doktor yanlış görmüş olabilir diye düşünüyorum başka doktorlarada gidicem benim şu anda sizden istediğim şey çin takvimini benmi yanlış yaptım;25.06.1975 doğumluyum son adet tarihim 31.10.2010 (16hafta 5 günlük )hamileyim 7 yaşında 1 oğlum var.Sizden cevaplarınızı bekliyorum...:nazar::58::59:

arkadaşlar Allah aşkına bilen biri bana yardım etsin ovülasyon takibi yaptırdım ona göre hamile kaldım, çin takvimine ve yediklerimede dikkat ettim bütün hepsi kız çocuk içindi ama dün doktor erkek dedi 16. haftadayım belki doktor yanlış görmüş olabilir diye düşünüyorum başka doktorlarada gidicem benim şu anda sizden istediğim şey çin takvimini benmi yanlış yaptım;25.06.1975 doğumluyum son adet tarihim 31.10.2010 (16hafta 5 günlük )hamileyim 7 yaşında 1 oğlum var.Sizden cevaplarınızı bekliyorum...:nazar::58::59:

çin takvimine bakarken önce çin yaşını hesaplıyorsun
Baby Gender Prediciton - Your Chinese Age at Pregnancy Year
ilkine doğum tarihini
ikincisine hamile kaldığın zamanı yazıyorsun
buna göre 36 yaşına bakılıyor ve KIZ çıkıyor
ALLAH gönlüne göre versin ama hayırlısıyla kız olsun

Back