- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
selam kıslar benim kafam karıştı şimdi ben 09.10.1992 doğumluyum 26 şubat sat tarihimmm sizce ??
seninde oglun olucak canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kıslar benim kafam karıştı şimdi ben 09.10.1992 doğumluyum 26 şubat sat tarihimmm sizce ??
seninde oglun olucak canımmm
31 yaşındasın demi canım :) kız olucak eğer öleysenmerhaba arkadaşlar benmde doğum tarihim mayıs 1980 son adet tarihim 26 şubat 2011 bebeğim cinsiyeti nedir sizce bebeğimn sağlıklı olsun şükürler yine önemli değil ama ilk hamilelğim olduğu için merak ediyorumm::))
14.02.1983 doğumluyum ben ... yaşım 28 diye biliyorum :) ama çin takvimi yaş hesaplamasında 29 çıkıyor.. arkadaşlarımın bebeklerine baktığımızda çin takvimi yaş hesaplaması yanlış çıkmasına sebep olurken normal yaşlarına baktığımızda doğru çıkıyor .. şimdi siz söyleyin .. oğlum olması için hangi ay hamile kalmam gerekiyor.. biliyorum sağlıklı sıhhatli olsun da sonra düşünürsün diceksiniz ama üzerimdeki baskıyı anlatamam
kızlar bir sorum olacak gebe kaldıgınız ay mı yoksa son adet tarihinizdeki aya mı bakıyorsunuz? ben 28 agustos 1984 dogumluyum son adetim 25 subat,ama hamile kaldıgım ay mart????????????????????????????????????????????
kızlar bir sorum olacak gebe kaldıgınız ay mı yoksa son adet tarihinizdeki aya mı bakıyorsunuz? ben 28 agustos 1984 dogumluyum son adetim 25 subat,ama hamile kaldıgım ay mart????????????????????????????????????????????
slm arkadaşlar ben 15 şubat 1991 doğumluyum kızım olması için ne zaman hamile kalmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim
ben de önümüzdeki ay hamilelik düşünüyorum.bir kızım var erkek istiyorum.çin takvimine inanıyorum 7 kişi de baktım hepsi tuttu.ben de 32 yaşındayım ve erkek diyor.tabi sadece ona bağlı kalmayacağım.başka şeyler de deneyeceğim.bakalım hayırlısı...
merhaba cnm ben yeni bişe örendim ilişkiden sonra yarım saat sağ tarafına yatarsan oğlun sol tarafına yatarsan kızın olurmuş ama ne kadar dğru bilemem
evet canım ben de duydum.ph dengesi yüksek su içilecek.ovülasyon tarihi belirlenip ilişkiye girilecek.bakalım hayırlısı fakat ben bu ay regl olmadı.adet söktürücü ilaç ilaç içtim ama hala olmadım.2 gün geçti.çok tedirginim çok.bakalım hayırlısı.