hangi sitede cin takvimi bulabilirim? merak ettim
gebelik.org/dosyalar/cinsiyettahmin.html buyur canım yalnız başına www koymayı unutma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi sitede cin takvimi bulabilirim? merak ettim
Arkadaşlar Merhaba,
Ben şuan 22 haftalık hamileyim. Bende çin takvimi tutnadı. 08/12/1983 doğumluyum ve son adetim 27.haziran 2010. Temmuz ayında hamile kaldım. Normalde "erkek" gösteriyor ama doktorum "kız" dedi....
canım şimdi senin yazının üstüne internetten takvime baktım.27 yaş temmuz kız gösteriyor ama.
evet canım temmuz ayı kız gösteriyor arkadaş yanlış bakmış
ezelcim benim kafam çok karışık aralık kız diyo ocak ayı erkek ama ocak ayının 6 ında doğum günüm.6ından önce de kız gösteriyor.ne yapcam bilmiyorum yaa
bengü şu otomatik olan var onunlamı bakıyorsun sen
bak bu adresi İSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi
teşekkürler ezelcim.şimdi baktım canım sana da söyleyeyim.otomatik olarak hesapta daha önceki hamileliğimi mayıs ayı kız diyo ama benimki erkek ti canım.yaşımı 30 olarak alıyo hesaplarken.yine kafam karıştı.
Arkadaşlar Merhaba,
Ben şuan 22 haftalık hamileyim. Bende çin takvimi tutnadı. 08/12/1983 doğumluyum ve son adetim 27.haziran 2010. Temmuz ayında hamile kaldım. Normalde "erkek" gösteriyor ama doktorum "kız" dedi....
bengü bu arkadaş o zaman doğru bakmış erkek gösteriyor ona temmuz ayı
ezelcim bu hesaplayıcılar kafamı karıştırıyor benim.ben direk kendi yaşım neyse ona bakıyorum.nasıl sen biraz araştırma yaptın mı bu çin takvimi sahi tutuyormu yani.şimdi benim aralık kız gösteriyor eşim diyoki ocak ayınımı beklesek acaba?ama bende sabırsızım biraz işte hepimiz gibi beklemek istemiyorum canım ya.
canım ben bütün aileme ve nerdeyse yakın tük akrabalarıma baktım hepsi tuttu onun için bende çin takvimine denk getirmeye çalışıyorum umut işte :)
bu yaş problemini bende yaşadım onun için mesela ben aralıkta deneme yapıcam çünkü çin takvimine baktığımda hem buyun aralık ayı erkek hem bir sonraki yılın aralık ayında da erkek öyle kendimce garantiye almaya çalışıyorum
canım şimdi senin yazının üstüne internetten takvime baktım.27 yaş temmuz kız gösteriyor ama.
Ama benim doğum tarihim Aralık... Aralıkta 27 bitiyor... dolayısı ile Temmuz 26 yaşa bakmam gerekmiyor mu?
evet canım haklısın