Çin Takvimi

dosyayi indiremiyorum malesef..
fazla sifre var almiyor hepsini..
benim bebisim erkek SAT tarihim 21 ocak..
ama 13 subatta hamile kalmisim,,
merak ettim nasil gorebilicemki.

Yaş 32 Olduğuna Göre Eğer Bu Takvime Göre Benim Kizim Olmasi Gerek..hadi Bakalim..doğru çikarsa Buraya Mutlaka Yazarim...

merhaba benim regl haziranın 3 de oldu bidaha olmadım hamileymişim senden rica etsem benim bebeğimin cinsiyetinede bakarmısın doğum tarihim 12.05.1977 regl 03.06.2008 bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

anam her gördügüm yere yazim ama şimdilik kimse cevap vermi
burayada yazimde ben nolur nolmaz sat 12 ocak 2008 1977 dogumluyum
teşekkürler şimdiden.

anam her gördügüm yere yazim ama şimdilik kimse cevap vermi
burayada yazimde ben nolur nolmaz sat 12 ocak 2008 1977 dogumluyum
teşekkürler şimdiden.

Canım tam net anlamıyorum ama anladığım kadarıyla erkek görünüyor Tabi bunlar işin şakası Allah 'tan başka kimse bilemez. Kız mı olacak erkek mi? Eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da önemli olan bu.

kızlarrrr banada bakarmısınızz son adet tarihim 9 mayıs doğum tarihim 1.12.1984

Canım valla hangi çin testi doğu söylüyor onuda anlamadım. Dediğim gibi Allah'tan başka kimse bilmez ama başka bir internet sitesindeki çin takvimine göre erkek, burdaki takvime göre kız görünüyor. Kafam iyice karıştı.

of yaaaaa hangisine inanacağımızı şaşırdık vallaaa
ağzına sağlık cnm teşekkür ederim

:çok üzgünüm:benim çin takvimine görede bu verilen takvime görede erkek görünüyor hayırlısını istemek en doğrusu ama içimde kız istemiyor desem yana olur çünkü 2tane oğlum var senağlama

benim cin takviminde de, bunda da, yorumcudaki takvimde de hepsinde kiz diyor, ama icimden hep oglum olcak gibi geliyor, inslh ben yaniliyorumdur:icecream: tabiki herseyden onemlisi saglikli olmasi aminnnnnnnn

arkadaslar ban son adet tarıhınızı dogum tarıhınızı ve hamıle kaldıgınız gunu yazın ben bakayım bır yer buldum dogrulugu yuksek sevgıler ben deneyecem eger dogru cıkarsa kendımde ona gore yapacam

canım bana bir bakabilirmisin buradakine de yeni bulduğuna da gerçi belli değil ama hamile kalırsam bu ay cinsiyet ne olacak sat 22.07.2008 doğum günüm 23.12 1980 birde bu ay kalamazsam önümüzde ki ay ne olacak diye şimdiden teşekkürler

canım banada bakabılırmısın 15 02 1981 dogumluyum 24 mayıs 2008 son adet tarıhım 14 haftalık hamıleyım hadı hayırlısı ınsallah bakarsan sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…