- 4 Nisan 2019
- 69
- 48
- 3
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim farklı oldu mesela doğrusu nasıl tam olarak anlayamadım bazı site erkek bazısı kız diyorilk cocuk bu arada. Zaten her iki sitede ayni sonucu veriyor ama yerli sitelerdeki hesaplamalarda anne adaylari belli kurallara gore yaslarina eklemede bulunmali. Bunu atladiklari icin iki tavimden cikan sonuclar farkli oluyor.
Tutmadı. Erkek dedi. Kızım olacak
Burdan baktım zaten. Erkek diyorhangi siteden baktınız?
bu sitede ne diyor?Çin Takvimi 2023 Otomatik Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Takvime gore kizim olacak. Bu not burda kalsin. En gec 7 haftaya kadar guncellerim.
Oldu. Oglum olacak. Takvim isi yalan oldu. Gayet de pipisi var. :))Cinsiyetiniz belli oldu mu acaba?
Oldu. Oglum olacak. Takvim isi yalan oldu. Gayet de pipisi var. :))
Yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı doğru hesapladınız değil mi? Otomatik hesaplayıcıdan mı baktınız.Çok inanıyordum ben bu takvime ya Herkese de savunuyordum
Sağlıkla sıhatle kucağınıza almanız nasip olsun inşallah Ömrü uzun , bahtı açık olsun inşallah
Nasıl bir yöntem acabaBende aynen böyle düşünüyordum. Acayip inanıyordum ama yanlış çıktı hemde kesin emin olmama rağmen
Takvime göre kız çıkıyordu ama erkek olacak inş. Bu arada çin takvimi değilde Marifetname de yazan yönteme göre erkek çıkıyordu. Marifetnamede ki yöntem daha doğru geldi. Tabi %50 ihtimal. 2. Bebeği marifetnameye göre yapcam
Otomatik hesaplamadan mi yaptinızBende aynen böyle düşünüyordum. Acayip inanıyordum ama yanlış çıktı hemde kesin emin olmama rağmen
Takvime göre kız çıkıyordu ama erkek olacak inş. Bu arada çin takvimi değilde Marifetname de yazan yönteme göre erkek çıkıyordu. Marifetnamede ki yöntem daha doğru geldi. Tabi %50 ihtimal. 2. Bebeği marifetnameye göre yapcam
Nasıl bir yöntem acaba
Otomatik hesaplamadan mi yaptinız
Aynen canım Rabbim ne kararladıysa o takvim de neymiş hayırlı evlat olsunlarŞöyle ki;
Oto hesaplamalarda 2 farklı site var.
Birisi yaş eklemesi yapıyor.
Diğeri yapmıyor.
Ekleyerek: kız
Eklemeyerek: erkek
Lakin çin takvimini baya araştırdım. Çin yılına göre eklememiz gerekiyor doğum yıl ve ayınıza göre 1 veya 2 yaş. Benim 1 yaş ekleniyor. Tabii dediğim gibi yanlış çıkıyor ekleyince.
Ayrıca listeden de yapınca oto hesapla aynısı çıkıyor yine. Biri kız biri erkek.
Yani tamamen fasa fisoymuş.