• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Ben de tuttu kızlar. Dün cinsiyet öğrendim kızım olacak nasipse. Takvimde de kız görünüyor.

ilk cocuk bu arada. Zaten her iki sitede ayni sonucu veriyor ama yerli sitelerdeki hesaplamalarda anne adaylari belli kurallara gore yaslarina eklemede bulunmali. Bunu atladiklari icin iki tavimden cikan sonuclar farkli oluyor.
Benim farklı oldu mesela doğrusu nasıl tam olarak anlayamadım bazı site erkek bazısı kız diyor

Hiç bişey anlamadım 29 yaşındayım En son adet tarihim 13 mayıs doğum tarihimi giriyorum ama kimi kız dedi kimi de erkek

Oldu. Oglum olacak. Takvim isi yalan oldu. Gayet de pipisi var. :))

Yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı doğru hesapladınız değil mi? Otomatik hesaplayıcıdan mı baktınız.Çok inanıyordum ben bu takvime ya🙈 Herkese de savunuyordum🙈

Sağlıkla sıhatle kucağınıza almanız nasip olsun inşallah🙏🏻 Ömrü uzun , bahtı açık olsun inşallah🌺

Inan bana tatlim, yasimi da, son adet tarihimi de , bilmem hangi aydan sonra 2 ekleyip, hangisinden sonra 1 ekleyecegimi falan herseyi gayet guzel hesapladim. Kiz gosteriyordu ama erkek. Al sana detaylari vereyim istersen sen de hesapla. 32 yasindayim, subat dogumluyum. 19 nisan sat 😄

Yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı doğru hesapladınız değil mi? Otomatik hesaplayıcıdan mı baktınız.Çok inanıyordum ben bu takvime ya🙈 Herkese de savunuyordum🙈

Sağlıkla sıhatle kucağınıza almanız nasip olsun inşallah🙏🏻 Ömrü uzun , bahtı açık olsun inşallah🌺

Bende aynen böyle düşünüyordum. Acayip inanıyordum ama yanlış çıktı hemde kesin emin olmama rağmen 🙈

Takvime göre kız çıkıyordu ama erkek olacak inş. Bu arada çin takvimi değilde Marifetname de yazan yönteme göre erkek çıkıyordu. Marifetnamede ki yöntem daha doğru geldi. Tabi %50 ihtimal. 2. Bebeği marifetnameye göre yapcam 😂😂

Bende aynen böyle düşünüyordum. Acayip inanıyordum ama yanlış çıktı hemde kesin emin olmama rağmen 🙈

Takvime göre kız çıkıyordu ama erkek olacak inş. Bu arada çin takvimi değilde Marifetname de yazan yönteme göre erkek çıkıyordu. Marifetnamede ki yöntem daha doğru geldi. Tabi %50 ihtimal. 2. Bebeği marifetnameye göre yapcam 😂😂
Nasıl bir yöntem acaba

Otomatik hesaplamadan mi yaptinız

Nasıl bir yöntem acaba

İnternetten marifetname cinsiyet belirleme yazarsanız detaylıca yazıyor. Dini bir kitap. Kitapta erkek ve kız bebek olmasının yöntemi yazıyor. Biz ona göre isteyerek yaptık erkek olsun diye. Ama çin takviminde kızdı. Erkek oldu

Otomatik hesaplamadan mi yaptinız

Şöyle ki;

Oto hesaplamalarda 2 farklı site var.

Birisi yaş eklemesi yapıyor.
Diğeri yapmıyor.

Ekleyerek: kız
Eklemeyerek: erkek

Lakin çin takvimini baya araştırdım. Çin yılına göre eklememiz gerekiyor doğum yıl ve ayınıza göre 1 veya 2 yaş. Benim 1 yaş ekleniyor. Tabii dediğim gibi yanlış çıkıyor ekleyince.

Ayrıca listeden de yapınca oto hesapla aynısı çıkıyor yine. Biri kız biri erkek.

Yani tamamen fasa fisoymuş. 😓

Şöyle ki;

Oto hesaplamalarda 2 farklı site var.

Birisi yaş eklemesi yapıyor.
Diğeri yapmıyor.

Ekleyerek: kız
Eklemeyerek: erkek

Lakin çin takvimini baya araştırdım. Çin yılına göre eklememiz gerekiyor doğum yıl ve ayınıza göre 1 veya 2 yaş. Benim 1 yaş ekleniyor. Tabii dediğim gibi yanlış çıkıyor ekleyince.

Ayrıca listeden de yapınca oto hesapla aynısı çıkıyor yine. Biri kız biri erkek.

Yani tamamen fasa fisoymuş. 😓
Aynen canım Rabbim ne kararladıysa o takvim de neymiş hayırlı evlat olsunlar

Back