Çin Takvimi

Mesela simdiki gebeliginize baktim. Sanirim ekim ayinda gebe kaldiniz.
Nisanda 21 yasinizi bitirmissiniz 22 ye girmissiniz.
Bitirdiginiz yasa ekleme yaptim yani 21+1 yasin ekim ayina bakiyorum tablodan, kiz cikiyor.

Rizeli-53

Bitirdiginiz yasa ekleme yaptim yani 21+1 yasin ekim ayina bakiyorum tablodan, kiz cikiyor.

Rizeli-53
Ekimde hamile kaldım evet. Doğum yapmadan evvel 21 bitmiş oluyor acaba 22+1 mi yapmalıyım yaptığınız hesaba göre kızım bir erkek olmalıydı

piskKo ama on dokuzu bitirip yirmi yaşıma girdiğimi düşünürsek hamileliğimde 20+1 agıstos kız oluyor . Bu bebeğimde takvime falan bakmadım ama bütün takvimler kız gösteriyor. Eğer 21 bitti 22+1 dersek erkek gözüküyor. Oğlum olsun istiyorum tabiki ama takvime güvenim yok malesef

Ekimde hamile kaldım evet. Doğum yapmadan evvel 21 bitmiş oluyor acaba 22+1 mi yapmalıyım yaptığınız hesaba göre kızım bir erkek olmalıydı

Tutmaya da biliyor, cin takvimini ben uydurmadim ya

Genel anlamda cinsiyet hesaplamasi yapan siteler biten yasa +1 ekleme yapiyor.
Yani siz suanda 21 yasindasiniz, bazi insanlar 1 yas daha buyuk soylerek atiyorum 22 ye girdim diyor.
Ben baktigim cin takvimli sitelerde hep biten yasa +1 ekleme yapiliyor, yani sizin icin 21+1 ekim ayi gecerli oluyor.
Sadece tek bir sitede biten degil de girilen yasa ekleme yapti otomatik hesaplama, yani sizin icin 22+1 ekim ayi gecerli olacak bu sefer. Esas olan hangisi bilmiyorum, cogunluk ilk verdigim ornekteki gibi.

Ben bu isi arkadasima bakarken cozemedigim icin direk cin takvimine gore yasim nedir diye hesaplamalar da var.
O hesapta da biten yasa+1 ekleme yapti site.
Doguracaginiz yasa gore degil gebe kaldiginiz yasa ve aya bakiliyor.
Tabi bunlar isin eglencesi %90 tutuyor diyor millet ama tutmayan da var.

tutanlara imreniyorum. Tabi eğlence kızımda Rus Çin erkek diyordu içime hep kız doğdu bundada ikiside kız diyor ters tepsin diye bekliyorum a

Banada bakarmısınız acaba 13.04.1986.doğumluyum son adeti 30.09.2016 ekimde hamile kalmış oluyorum nisanda 30 doldurdum 30 + 1 yani

Benim baktigim sitenin otomatik hesaplamasi biten yasa +1 ekliyor,
yani dediginiz gibi 30+1 olarak hesapliyor cin takvimindeki yasinizi, ekim ayi icin de kiz diyor bu sekilde.

Az yukarda bahsetmistim bir siteye denk geldim o ise girilen yasa +1 ekliyor, yani 31+1 icin de baktim size, tablo onda erkek gosteriyor.
Sanirim dogrusu biten yasa gore ekleme yapilmasi cunku otomatik yas hesaplama yaptigimda da biten yasima +1 ekleme yapiyor mesela. Ama yine de obur secenegi de yazayim dedim.

Rizeli-53
Canım benimde kız çıkıyor yaptığıma göre bi baksana lütfen doğru mu 2.ayin 9 u 1981 doğumluyum eylülde hamile kaldım

Canım benimde kız çıkıyor yaptığıma göre bi baksana lütfen doğru mu 2.ayin 9 u 1981 doğumluyum eylülde hamile kaldım
Evet dogru bakmissiniz, 35+1 eylule baktim kiz diyor.

Girdiginiz yasa da ekleme yaparak baktim yani 36+1 yapipta baktim onda da kiz diyor.
Tabi bunlar isin eglenceli kismi, tutmayan da oluyor, saglikla alin kucaginiza insallah

Dogdu canim cok şükür:)kiz oldu. Nasil bakmistiniz benimkine merak ettim ben yanlis baiyordum öyleyse.

Baktim tekrardan gerideki yorumlariniza. Subat sonu mart basi gebe kalmissiniz 26 yasinizdayken.
Cin takvimindeki yasi hesaplamak icin +1 ekledim yasiniza, 27 yasin subatina bakmistim ben o kiz diyor, martta ise erkek diyor.

Kizimda tuttu 24.07.1987 dogumluyum 31 aralik 2014te hamile kalmistim. Bundada son adet 24.07.2016 agustosta hamile kaldim. yani 29+1 30 yas agustosa bakincada erkek cikiyor. 2dir drlar kesin olmamakla birlikte erkege benzetiyor bakalim hayirlisi :)

Benim tutmadi. İsterinde calisan iki kisininde tutmadi. %50 sans var bazisininki tutar
Türkiyede yayınlanan çin takvimiyle almanyadaki farklı hemde yaş ekleme falan yok.Bu takvimden hamile kaldıgınız ay kaç yaşındaysanız o aya bakın bakalım doğru çıkacakmı

Eklentiler

• 20161028_232309.jpg
    221,2 KB · Görüntüleme: 154
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…