Çin takvimi ve diğer yöntemler

9.haftada erkek gibi dedi 11. haftada kız gibi demişti bugün gittik erkek dedi doktor pipiyide gördük 12+6. Değişmez artık sanırım
Yani çin mim rus mus takvimi yalan boşuna hevesleniyoruz. Çok şükür sağlıklı
Bu arada oğlum pipiyi duyunca erkek kardeş geliyo diye sevincinden oynamış babası görmüş

Son düzenleme:

Valla ben çok inanıyordum. Ve elli kez doğru hesapladım kız çıkıyordu çin takviminde. Doktora gittik 14 haftalık pipiyi gördük erkek dedi. Ne bi şekilde. Ama kesin mi diye sorunca yüzde 70% dedi. Bilmiyorum. İnş erkektirde heveslenmek kötü bişey ne olursa olsun

kızlar, bu takvimde hiçbir şey eklemeden yapınca tanıdığım 4-5 kişininki doğru çıkıyor. yani doğum yapmış olanları falan hesapladık. ama 1 yaş ekle 2 yaş ekle muhabbeti girince işin içine, hepsi yanlış çıktı nerdeyse.

Yok cnm ya o zaman tamamen hikaye bu. Tesadüfen denk geliyor. Çünkü bu çin takvimini baya araştırdım eklemeden yapmıyor hiçbir tarayıcı. Hatta kuzenimde kitabı vardı orada da yaş ekleme tablosu vardı. :/

Merhaba peki neden ekleme yapılıyor ?

Ben de kime yaptıysam doğru çıktı, kendimde de. Bir de aslında 1 yaş da mantıklı. Çocuk dünyaya gelince aslında 9 aylık, ancak kese oluşumu falan derken de 1 ay öyle. 10 aylıkken dünyaya geliyor işin aslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…