- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
Merhaba kızlar ben 21 yaşındayım 10 haftalıkta gebeyim. Geçen gün çin takvimine göre cinsiyet tahmini yaptım kız çıktı. Sizce doğrumu yapanların cogu dogru diyor. Benim eşimin aileside erkek cocuk hastası. Ben hayırlısını ve saglıklısını istiyorum. Ama bir yandanda laf etmesinler diye erkek olsun diye dua ediyorum. Eşim erkek olursa adını muhammed koyucaz dedi. Bizde peygamber efendimizin duasını yaptık (
Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."
) bu duayı eden varmı ve tutan varmı?
Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."
) bu duayı eden varmı ve tutan varmı?