Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendede tuttu.bu çin takvimi çok eski bişey.taa annem yıllar önce bakmış ve tutmuş.sonra sakladığı kağıdı(tabii o zmanlar internet falan yok,kağıdıda nerden buldu bilmiyorum) çıkarıp ablama gösterdi tutacakmı diye.ablamın kızı var ve tuttu.nettekide annemdekiyle aynı zaten.kime baktıysam çıktı.sadece kuzenim için erkek gösteriyordu kız oldu.%99.9 ihtimalle tutuyor sanırım.
Bayanlar Bayanlar....
Siz bole hurafelere inanmayın bence
Allah ne verirse o ..
O dediğiniz şeydede zaten 2 seçenek var ya kız ya erkek
Çıkıyo deyipte bu kadar şaşırmayın bence..
arkadasım bu hurafe degıl hurafe uydurmadır. bu bılımsel.eskıden cın nufusu artınca 2 cocuk yapma hakkı verılmıs.cınlılerde bır kızımız bır oglumuz olsun dıyerek bu takvımı olusturmuslar.
iyide çin takvimine göre bayanın yaşına bakılarak cinsiyet belirleme yapılıyor. oysaki cinsiyeti belirleyen erkektir. yani spermdeki kromozomlardır. hiç bir bilimsel yanı yok. %50 doğrluk payı var zaten. tabikide kimisinin tutacak kimisinin tutmayacak. ben inanmıyorum.
bendede erkek cıkıyorum bakalım hayırlısı cinsiyeti belli değil henüz önemli olan sağlıklı olması kız yada erkek hiç farketmez Allahım sağlıklı ve hayırlısını versin
yorumcuya baktım şimdi onda da erkek çıkıyo çin takviminde de erkek çıkıyo..henüz meleyim çok küçük ama ben bir kızım olmasını çok istiyorum.allah hayırlısını nasip eder inşallh