• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin takminin doğruluğu

berrin5910

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
25
0
86
44
Tekirdağ
Doğacak çocuklarının cinsiyeti belli olan anneler sizden ricam çin takviminin doğruluğu çin takvimdeki çıkanla doktorunuzun söylediği cinsiyet aynımı çıktı. Ben daha 6 haftalık hamileyimde takvime baktığımda kız çıkıyor acaba kızımmı olucak diye çok merak ediyorum Gerçi ilk çocuğum olucak kız erkek önemli değil sağlıklı olması yeterlide anne yüreği işite merak ediyorum Hepinize selamlar...:CüvCüv:

Yeni anne adayını tebrik ederim.a.s.
Ben çin takvimine kızım doğduktan sonra bakmıştım, doğru çıktı...
Ablam hamileyken bakmıştı erkek yazıyordu, doğru çıktı...
Ama tabi sadece çin takvimine bakıpta kız-erkek diye cinsiyet belirlemek ne kadar doğru bilemiyorum. :uhm:
Yine en iyisi 4 aylık olunca, bebekte kendini gösterice dr. cinsiyet söyleyebiliyor.
Cinsiyetini öğrenmek için 3 ay daha beklesen daha iyi olcak sanırım.
Hayal kurmak serbest tabi...
:ecrin_bebek:

Doğacak çocuklarının cinsiyeti belli olan anneler sizden ricam çin takviminin doğruluğu çin takvimdeki çıkanla doktorunuzun söylediği cinsiyet aynımı çıktı. Ben daha 6 haftalık hamileyimde takvime baktığımda kız çıkıyor acaba kızımmı olucak diye çok merak ediyorum Gerçi ilk çocuğum olucak kız erkek önemli değil sağlıklı olması yeterlide anne yüreği işite merak ediyorum Hepinize selamlar...:CüvCüv:

Bende tutmuyooo,takviime göre kızım olacak ama doktora göre oğlum olacak:tomato:
:nazar:

canım bu takvimi bilmiyordum bundanda erkek çıkıyor sağol bilgi verdiğin için hayırlısı artık bye...

Canim bu ve digeri zaten ayni.Bu ay yilian gore hesaplanmis. bizim norm al kullandigimiz gunes yilina gore onun cevrilmis hali. bu takvima gore bakarken yasina falan direkt bakmadin degil mi? ustten hesapladin. hamile kaldigin ayi ve yasini sonra baktin degil mi?

Canim bu ve digeri zaten ayni.Bu ay yilian gore hesaplanmis. bizim norm al kullandigimiz gunes yilina gore onun cevrilmis hali. bu takvima gore bakarken yasina falan direkt bakmadin degil mi? ustten hesapladin. hamile kaldigin ayi ve yasini sonra baktin degil mi?

yaşımı buldum ama alttakinde ne demek istiyo anlamadım...orada hangi tarihleri gircez...bilen varsa yardım edebilirmi..

yaşımı buldum ama alttakinde ne demek istiyo anlamadım...orada hangi tarihleri gircez...bilen varsa yardım edebilirmi..

canım takvimin üst kısmında yaş yazıo yan kısmıda ise hamile kaldığın ay yalnız ingilizce ocak şubat mart .....die devam edio pembe kız mavi erkek bende hamileyim ama 5 haftalık daha yeni o yüzden bakalım ne zamn öğrenicez benimki erkek görünüo herşeyin hayırlısı umarım yardımcı olmuşumdur:CüvCüv:hihoyyyt

Kizlar benim cin takvimindede, yorumcu.com dada erkek cikti ve bugun ogrendik cinsiyetini. Oglumuz olacakmis Allahin izniyle...

arkadaşlar son adet gördüğünüz aya mı bakıyorsunuz yoksa yumurtlamanın olduğu aya mı. benim son adet tarihim 17 ekim ama döllenme yumurtlama 5 Kasımda ayında şimdi hangisini alıcam birine göre kız diğerine göre erkek :)

arkadaşlar son adet gördüğünüz aya mı bakıyorsunuz yoksa yumurtlamanın olduğu aya mı. benim son adet tarihim 17 ekim ama döllenme yumurtlama 5 Kasımda ayında şimdi hangisini alıcam birine göre kız diğerine göre erkek :)

canım sanırım yumurtlamanın olduğu aya bakman gerekiyor ama herzaman doğru çıkmıyor kendini fazla inandırma derim ben

Back
X