Merak etmeye deger gercekten, Asya ve Ortadogu ulkeleri cok gorulmeye degerler...Avrupa ulkelerinin cok reklami yapilsada hicbir sey yok kayda deger..binalar binalar binalar....alisveris merkezleri ,marka tutkunlarina ozel avmler...2-3 antin kuntin bilindik yapilarindan baska birsey yok Avrupada...Ben yurtdisina gezi icin cikmak isteyen herkese Asya ulkelerini ve Ortadoguyu tavsiye ederim..(Tabi malesef bizimde icinde bulundugumuz ortadogu ulkelerinde malum bati oyunlari yuzunden surekli karisikliklar var suan..) Eger dolu dolu bir tatil istiyorsaniz , hem tarih ,hem doga, hem saglik , hemde kulturel zenginlikleri kesfetmek icin Asyayi ziyaret edin derim..Birbirinden farkli dogal sifa yontemleri, bitkisel ilaclar , tarihi yapilarlarla dolu..Mesela dunyanin bir ucu Thailand'da Islam tarihinin ayak izlerini gormek harika, Malezyada islam muzesi, Cin sincan eyaletindeki Uygurlu Turk soydaslarimizin el acmasi kalin eriste makarnalarini yemek muthis guzell..Insan bir zamanlar nasil genis ve soylu bir tarihle dunyaya meydan okuyan atalarinin oldugunu hatirliyor...Ayrica Asya ulkelerindeki bilhassa Cindeki camiler ufacik ama Cin ve Islam sanatinin birlesmesiyle tam bir sanat harikasi:) Resim ekliyorum bakin suna ne tatli :)
Eki Görüntüle 954118
Eki Görüntüle 954119
2 resim ekledim acilirlar insAllah..