Merhaba sonucum daha çıkmadı ilişki sonras hafif pembemsi kan ,bazen de tel taraflı kasık avrosu hayırlısı ile sonuçlarım çıkarsa yazacağım lütfen kendinizi ihmal etmeyin sizde ve çevrenize söyleyin test yaptrsınlar şikayetleri olmasa bileMehaba ne yaptınız sonuclandi mi isleminiz acaba merak ettim birde sikayetiniz var miydi bu asamaya gelene kadar?
Henüz değilSonucunuz çıktı mı acaba?
Merhaba sonucum daha çıkmadı ilişki sonras hafif pembemsi kan ,bazen de tel taraflı kasık avrosu hayırlısı ile sonuçlarım çıkarsa yazacağım lütfen kendinizi ihmal etmeyin sizde ve çevrenize söyleyin test yaptrsınlar şikayetleri olmasa bile
İnşallah temiz çıkar ama smear da da yanılma payı olabiliyor keteme hpv testi yaptırabilirsiniz ben orda yaptırmıştım hpv önemli inşallah temiz oluruz hepimiz Allah yardım etsinIliskimolmadigi icin kanama durumunu bilmiyorum ama kasik agrisi bende de var yaa malesef bende smear sonucu bekliyorum beklemek cok zor yasifa her birimize insallah allah buyuk bakalim
İnşallah temiz çıkar ama smear da da yanılma payı olabiliyor keteme hpv testi yaptırabilirsiniz ben orda yaptırmıştım hpv önemli inşallah temiz oluruz hepimiz Allah yardım etsin
Yok siğil çıkmadı geç beraberliğim olduEVet smear temiz ciksa da hpv sinsice ilerliyormus. Siz de sigil cikti mi hic? Birde sakincasi yok ise ilk iliskinizden sonra ne kadar gecti?
Yok siğil çıkmadı geç beraberliğim oldu
Bende leep sonucunu bekliyorum
Evet hayırlısı olsun çok teşekkür ederimIste bu sigil cikmayanlar tehlikeliymis ya malesef hem sigil cikaran hemde cikarmayan tipleri de varmis falan... cok fena bisi bu hpv korku dolu gunler gecirtiyor ya hakkiniz da hayirlisi olsun ins kotu birsey cikmaz bizinde ahberdar edin cikarsa da bir sekilde o bilgeyi temizliyorlar leep ile falan sanirim
Yoktu.. smear aldırdım rutinde çıktı maalesefAh size de gecmis olsun.. cok zor beklemek ya bir sikayetiniz var miydi?
Yoktu.. smear aldırdım rutinde çıktı maalesef
Sizin hpv bakıldı mı?Yoktu.. smear aldırdım rutinde çıktı maalesef
Şikayetiniz mi var ? Yoksa rutin kontrol mu sizin?COk sindi ilerliyor bu meret kadinlar da yaa nolacak bilmiyorum bende smear sonucu bekliyorum basen kafayi yiyecek gbi oluyorim acikcasineyle karsilacagimi bilmiylrim cunku hayrlisi bakali
Tip bakmadılar maalesefSizin hpv bakıldı mı?
Tip bakmadan leep mi oldunuz? Yoksa önce Kolposkobi mi ? Biyopsi alınmıştı bende ilkTip bakmadılar maalesef
Şikayetiniz mi var ? Yoksa rutin kontrol mu sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?