Sizin tezgahınızın malzemesi nedir ??
Siyahın toz olması dan ziyade silindiği zaman kurulama gerektirmesi ve kurulansa bile bazı siyah tezgahlarda tozluymuş gibi bir görüntünün kalmasıydı benim bahsettiğim olay.
Ben kullanmadım ama kullananların çoğu siyahın açık renge göre daha fazla özen istediğini ıslak kalmaması gerektiğini su lekelerini gösterdiğini vs söylediler ..
cımıston ustunde parlak tasları olan ıslak bezle sıldıgınde ız kalmıyor kesınlılkle ama su dokuldugunde sılme geregı hıssedıyorsunz
cımıston ustunde parlak tasları olan ıslak bezle sıldıgınde ız kalmıyor kesınlılkle ama su dokuldugunde sılme geregı hıssedıyorsunz
Markanın adini hiç hatırlamıyorum iki yıl oldu,sanırım beyaz yaptırcan olsun o da guzel durur icine siner insallah güle güle kullanGüle güle kullanın çok hoş görünüyor..
Ne kadar zaman oldu yaptıralı?
Belenco markanın mı çimstone markanın mı yaptırdınız??
Ben bu konuyu açtım inanın sizin gibi biri çıksında ben siyah çimstone kullanıyorum hemde mutfağım aynı tonlarda temizliğide gayet rahat desin diye bekledim .
Tam tezgahı beyaza çevirdik kesime girdi siz yorum yaptınız
Neyse nasip diyelim artık inşallah güzel olur ..
Şimdi tezgah alnına geldi sıra ona karar veremiyorum
Canım sana bı tavsiye lavabo konusunda su damlalikli lavolaardan alma cok leke yapıyor üstelik silmeklede geçmiyor cifle yada çamaşır suyuyla ovalaman gerekiyor ben cok pişman oldum
Tavsiyen ve ilgin için teşekkür ederim ama evyemde alındı
Ama metal evyelerden değil franke siyah granit evye
Su lekesi tutmuyor Muş zaten su üzerinde durmuyormuş temizliği çok rahatmış bakalım inşallah öyledir..
Merhaba, ben de uzun zamandır kırmızı mutfak dolapları, siyah tezgaha takmış durumdayım ama yorumlar biraz gözümü korkutuyor açıkçası.. Bir de bu granit evyeyi de çimstone dan mı yaptırdınız, çelikten daha mı iyidir acaba?
benim teyzem ve kullanan bi kaç kişiden duydum asla siyah yaptırmayın diyorlar su damlasa leke kalıyor toz oluyor sabun kalıntıları anında matlaşıyor temizlemesi zor diyorlarben gümüş rengi dökme tezgah yaptıracam yapılmışını gördüm granit görünmünde çok şık vede daha uygun
slm iki yıldır siyah çimstone tezgah kullanıyorum çok çok memnunum ne leke ne de bir iz bırakıyor keşke yaptırsaydınız mutfağımı çok beğeniyorlar kapaklar beyaz siyah tezgah uyumu çok güzel
:))
Ben takıntımdan kurtulup beyaz yaptırmaya karar verdim inşallah Çarşamba günü gelecek bakalım nasıl olacak..
Evye frankenin granit evye modelinden internetten yazarsanız çıkıyor daha iyi anlarsınız ..
Bildiğim kadarıyla çinstondan evye yapılmıyor..
Merhaba, benim annem de mutfak yaptırdı ve Franke Siyah Evye aldı, fakat temizlik konusunda baya sıkıntı çekiyor.
Ne kadar silse kurulasa mutlaka beyazımsı lekeler kalıyor, pırıl pırıl parıldama olayı bi türlü yok.
Siz memnun musunuz evyenizden? Özel bir temizleyici buldunuz mu? Yoksa nasıl temizliyorsunuz acaba? :44:
Matlaşma oluyormu acaba sık kullanılan alanlarda
Merhaba
Kusura bakmayın yeni gördüm msjınızı
Bize evyeyi monte eden kişi dediki 15 günde bir kireçli sökücü ile temizleyin hiç sorun yaşamazsınız dedi .
Istanbulda sular pek kireçli olmadığından ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Anneniz hangi modeli aldı acaba ve ne zamandır kullanıyor?
olsun geç olsun güç olmasın :)
annemin evyesi Franke Mythos Fusion diye geçen seri.
Antalya'da sular gerçekten kireçli, ama benim anladığım: hangi malzemeyle temizlenirse temizlensin, siyah evyenin içeriğindeki malzemeden dolayı başka bir evyedeki parlaklığı sağlamak mümkün değil...
sağlık olsun diyorum ama buradan görenleri uyarayım, siyah evye kullanımı pek kolay değil arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?