- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi pinkworld89
-
Yurt disinda çok örneği var özellikle ismini vermeyeceğim ama şu eşleşme programıyla bir araya gelip de fiyasko yaşayanlar bu hesap mevzularında sizin übercimri gibi olanları defalarca rezil ettiler.sosyal medyaya koysam mıı , dekontu da koyayım tam rezil olsun ayı
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4
toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Şey geldi aklıma birisiyle tanışmıştım ben, ilk kez buluşacaktık beni evden alır mısın demişti. Almamıştım, buluşmanın sonunda da almadın bari bırak eve demişti. Bıraktım. Akşamına evde kaynar çay dökülmüş üzerine, aracı arkadaşı arayıp söyle de hakkını helal etsin isteksiz bıraktı herhalde başıma iş geldi demişti. Geri zekalılar ya, böyle adamları nereden bulurlar anlamam. 50 yolla üzeri kalsın de, ben olsam kesinlikle verirdim o parayı bir şekilde.
50 lira ver, üstü kalsın de. sen yirmi liralık adamsın der yüzüne aşk edersin 20yi... bu ne ayol, insann ağzını bozduracaklar!!!!
ay yok 20 lira etmez o.... 1lira yeter
dekontu sosyal medyada yayınlayın altına 50 tl koyup "bu kadar etmezsin ama gerisi başımın gözümün sadakası olsun" yazın.caps olsun."reddedinceborçlu çıkan ben" şeklinde.
Sizinkine çok benzer bir olayı yakın arkadaşım da yaşadı.
Onlar bir kaç aylık flört dönemi de geçirdikleri için fatura epey yüklü geldi
Sanıyorum 10 bin civarıydı. Üstelik yaşadığı yerin kalburüstü ailelerinden birinin oğluydu.
Arkadaşım da babasını arayıp durumu anlatmıştı. Ve tabi onun tehditleri de olduğu için polise şikayet etti.
Ama aile bu durumdan çok utandı ve oğulları adına özür dileyip konuyu kapattılar.
Mesajları tam okunadım, tepki verdiniz mi bilmiyorum ama bence en güzeli tepkisiz kalıp engellemek.
çok ilginç ünlüler bile hayranları ile kahve içerken bu kadar fatura çıkarmıyordur.soyu tükenmiş erkek gibi mi ne o öyleSizinkine çok benzer bir olayı yakın arkadaşım da yaşadı.
Onlar bir kaç aylık flört dönemi de geçirdikleri için fatura epey yüklü geldi
Sanıyorum 10 bin civarıydı. Üstelik yaşadığı yerin kalburüstü ailelerinden birinin oğluydu.
Arkadaşım da babasını arayıp durumu anlatmıştı. Ve tabi onun tehditleri de olduğu için polise şikayet etti.
Ama aile bu durumdan çok utandı ve oğulları adına özür dileyip konuyu kapattılar.
Mesajları tam okunadım, tepki verdiniz mi bilmiyorum ama bence en güzeli tepkisiz kalıp engellemek.
Hyr canım 50 kurusuda var amasen 40 tl yaz 10 tl si ile üstüne alışveriş yapsın dilenci yazık
En iyi cevap buSende desene senle harcadigim degerli vaktimin faturasini kim ödeyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?