- Konu Sahibi pinkworld89
-
50 kuruşu almaz güzel hatrıma
Arada tanidik da var. Mal da defolu cikti. 9.99'a kapatin
Şimdiki manyaklarda öyleymiş kardeşim anlatıyor malesef , o yüzük ne oldu dersen kardeşim taktı biraz sonrada kaybetmiş puhaha sanki biz ona tamam dedik çok beğenmiş olabilirsin kız hayır demiş bir kulak versene malvalla ben de gülüyorum şuanbahtıma bak, biriyle buluştum o da manyak çıktı yaa
senin gene hediyelerini istemiş, ortada bişey var. o da kötü ama bu ne?
bu neeee
adam yol parasını istemiş.
mal bozuk yenisi yok mu
Evet yeni urun vermelilertuketici haklari diye bir sey var
Şaka mı bu?kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4
toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Onsanlik nereye gidiyor anlayamiyorum. Nasil bir devirde yasar olduk. Hayretler icerisindeyim. Allah yuzune bakmista isinamamissin.kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Yuhhhh....insanlik disi...verin parasini basimin gozumun sadakasi olsun deyin...ettigin hayirlar onune gerilmis derdi babaannem olsaydi...kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
yardım edin kızlar.
Şaka falan değil. Adam cimri değil mi o da belli değil adam sana hakaret etmeye çalışmış. Becerememiş mal. Engellebilmiyorum ya
şaka olsa bi gülücük koymaz mı onu geçtim insan bi şaka yaptım demez mi, mesaj aynen yazdığım gibi
şok geçirdim.
yok kendi gidiş geliş yol parasını istemiş, benim için gelmiş ya
Kocaman adammis birde.29 yaşında... zeka yaşı 3
Himm aynı adam mı acaba?Yalnız bu konunun aynısı yıllar önce de açılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?