• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

Tam olarak 30,60 Tl gönderin ve üstü kalsın deyin.. Başka da muhatap olmaya gerek yok...

göndermedim, aslında göndercektim ama hesap nosunu atınca bu cimriye para vermemek en buyuk ders diye düşündüm. yanlış mı sence, valla bıktım. göndersem de bu pintinin yol parasına kadar ödemiş olcam.
göndermeye baya niyetliydin. hakkını helal etmez musallat olur bide onla uğraşmak zorunda kalırsın. gönder ama aracı kişiyle 5-10 kuruş olarak. hesabına göndersen kuruş olaral alamayacağı için :deli:

iyide zorla mı yedi. ne hakkı. başta otururken beğenmezsen harcamaları sen ödiceksin mi dedi? hayır. hak hukuk yok bence. ne vereceksin. başta söylicekti. ısmarlama gibi olmuş başta

iyide zorla mı yedi. ne hakkı. başta otururken beğenmezsen harcamaları sen ödiceksin mi dedi? hayır. hak hukuk yok bence. ne vereceksin. başta söylicekti. ısmarlama gibi olmuş başta
bencede yokta. kız hesabını ödemek istemiş zorla ödetmemiş, sonrada masrafları geri istiyo. bu yüzsüzze belli olmaz diye dedim

Eger ciddi olsaydin odemen gerekmiycekmis demek.. yolla hesabina bi dahada gorusme

göndermedim, aslında göndercektim ama hesap nosunu atınca bu cimriye para vermemek en buyuk ders diye düşündüm. yanlış mı sence, valla bıktım. göndersem de bu pintinin yol parasına kadar ödemiş olcam.
Hayır ya ne göndermesi engelle adı herıfı isabet olmus kabul etmedıgın de.Sakın iade etme ayarlayan arkadasınlada iletısımı kes karakterlerı bozukmus ıkısının de .

Yol parasını ödemeyin sadece yedikleriniz içtiklerinizi ödeyin. Zorla mı çağırdım sizi pardon da yol paranızı niye ödeyecekmişim ayrıca beni mesgul ettiniz günüm gitti deyin. Biraz yavuz hırsız olmak var.

ıban isticem muhattap olmak istemiyorum arkadasım da parayı almıyo
ayrıca bunu bana uygun gören arkadaşla da ilişkimi gözden geçircem, insan hiç mi anlamaz ya.
Arkadasiniz anlamamis olabilir adamla kirk yillik dost muydu?Siz de anlamamissiniz mesela hesabi zorla kendi odemis.Adam demek ki kavga da ya da sinirlenince gercek yuzunu gosterenlerden.

oh iyi olmuş.
gönderme tabi.

geyik yapıyoduk falan da tabi ki para göndermemekle iyi yapmışsın. ağır dengesizmiş.

niye göndereceksiniz şu çakala. göndermeyin tabiki engelleyin gitsin. sanki zorla oturdunuz karşısına da yediniz içtiniz.
ya siz onu beğenseydiniz de o size bir şey hissetmeseydi?

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
direk engelle takıntılı manyak olur uğraşma belli ki normal değil...
ama insanında bi 20 tl alnına yapıştırası geliyor yani :KK11:

Aynısı bana da olmuştu canım, üstelik 4-5 aylık bana taptığını düşündüğüm sevgilimdi kendisi. Gittim evlerine kadar benim için ben istemediğim halde harcayıp bana faturasını çıkarttığı parayı annesine verdim “oğlunuz istedi” diye. Utanacak kadar karakterliyse bu utanç ona yeter.

Arkadasiniz anlamamis olabilir adamla kirk yillik dost muydu?Siz de anlamamissiniz mesela hesabi zorla kendi odemis.Adam demek ki kavga da ya da sinirlenince gercek yuzunu gosterenlerden.

yani olabilir canım, baya uzun zamandır arkadaşı nasıl anlamamış diye düşündüm..
ben bi kere gördüm sonuçta..
o da anlamamış olabilir, haklısın

Back