• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİMRİLİKTE NİRVANA

benim için gelmiş ya, kendi yol parasını da yazmış.
iyi ben de diyim, yol parası makyaj kıyafet 500 lira.
ödesin madem.

Hahahahaha hiç gülceğim yoktu cidden sende hesabı yaz benimde makyaj kıyafet masrafım bu kadar tuttu içinden 30 tl düş toplam borcun bu kadar diye sanırım direk arazi olurdu:-):-):KK70:

Kesinlikle gıcıklık olsın diye yapıyor, gururuna yediremediğinden. Gönderin, bu parayla eksik karakterini tamamlaman dileğiyle diye gönderici notu bırakın.

ayy gıcıklıgına mi yapıyo dersin, bak kaç gündür bişey demedim. ben bişey demeyince korktu parasını yatırmicam diye. bu akşam hesap nosunu atmış.

benim için gelmiş ya, kendi yol parasını da yazmış.
iyi ben de diyim, yol parası makyaj kıyafet 500 lira.
ödesin madem.
Yap bunu cidden bu ne ya
Adam yol parasini bile hesaplamis
Sende hesap cikar tek tek
Yanina gelecgm diye saclara fon:20 tl
Makyaj:10
Taksi parasi:20tl...
Boyle bir hesap yap yolla bakalim ne diyecek
Karaktersiz

Yap bunu cidden bu ne ya
Adam yol parasini bile hesaplamis
Sende hesap cikar tek tek
Yanina gelecgm diye saclara fon:20 tl
Makyaj:10
Taksi parasi:20tl...
Boyle bir hesap yap yolla bakalim ne diyecek
Karaktersiz

cidden ben de bunu yapayım mı...
yol parasıysa ben de yürüyerek gitmedim heralde :D
makyajı düşük tuttun en az 30dan açarım ağzımı :D

ayy gıcıklıgına mi yapıyo dersin, bak kaç gündür bişey demedim. ben bişey demeyince korktu parasını yatırmicam diye. bu akşam hesap nosunu atmış.

ciddi olamazsın. adamdaki yüzsüzlüğe gel. arkadaşına söyledin mi bunu? ne biçim bir şeyi bela etmiş başına. bence engelle. sadece yediğin içtiğin parayı da arkadaşına ver kurtul. yol parası falan vereyim deme. arkadaşına da söylersin bunlar yediklerimin parası yol parasını ödeyecek kadar enayi arıyorsa zor bulur diye. ay çok sinir oldum ya adamım diye ortada gezer bi de bunlar.

ciddi olamazsın. adamdaki yüzsüzlüğe gel. arkadaşına söyledin mi bunu? ne biçim bir şeyi bela etmiş başına. bence engelle. sadece yediğin içtiğin parayı da arkadaşına ver kurtul. yol parası falan vereyim deme. arkadaşına da söylersin bunlar yediklerimin parası yol parasını ödeyecek kadar enayi arıyorsa zor bulur diye. ay çok sinir oldum ya adamım diye ortada gezer bi de bunlar.

ciddiyim canım, arkadaşımla da konuşmuyorum. bu tipi de engelledim.
bi daha ki buluşmada su içip kalkcam :)))))))))))))

kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:

yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4

toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.

güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..

ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Paranin üstüne bir kağıt yazardim
başımın gözümün sadakasi olsun
Senin gibi birinden korudu Allah diye

Back