CİMRİLİKTE NİRVANA

Versin hesap no yolla,hatta 31 yolla ustu kalsin de :)))

ben istemeden yazmıış adam ben bu gerizekalının yol parasını ödiyim mi
paranın derdinde değilim de adam resmen parasının peşine düştü kendi yol parasına kadar.
bu adam o 50 kurusu da nimet sayar. ne ya bu off.
bi yanda parayı verip dersini alsın mesajı atcam diyorum ama bu adamın bundan zerre kadar etkileneceğini sanmam.
ne verceksin, onu ciddiye almamak daha cok gıcık eder diyo bi yanımda....

Ode abi, yolla hesap nonu yaz,ver parasini saka bile olsa boyle saka mi olur yada gorusmek icin dese boyle bahane mi olur, hem hosuna da gitmemis, yolla atm den, hesap no atmazsa araciya verbparayi kes alakayi bosver.

BU Saate kadar yollaa dıyordum amaaa bu kadarına artık pesss yollama yaa iki kelimeee söyleee engelle üzerine soguk su içsinn ne insanlar var evlerden uzak

BU Saate kadar yollaa dıyordum amaaa bu kadarına artık pesss yollama yaa iki kelimeee söyleee engelle üzerine soguk su içsinn ne insanlar var evlerden uzak

ya ben burdaki mesajlardan sonra ikna oldum, cimrilikten olamaz beni sinir etmek için yapıyo dedim.
ADAM HESAP NUMARASINI YOLLAMIS.
resmen paranın peşinde ya. parayı versem mutlu olacak eminim...
ayyy valla canım nerden bulustum.

ya ben burdaki mesajlardan sonra ikna oldum, cimrilikten olamaz beni sinir etmek için yapıyo dedim.
ADAM HESAP NUMARASINI YOLLAMIS.
resmen paranın peşinde ya. parayı versem mutlu olacak eminim...
ayyy valla canım nerden bulustum.

Ben onun sinir etmek için yaptığını hiç düşünmedim adam resmen ilk günden beri parasının peşinde pess... cidden yollama ya böyle bi şey mi var görende milyarlar harcadı sancakk alt tarafı 30 küsür seni kaç gündü sinir ettiginin bedeli olsun

Parasini yolla, ama yol parasi nedir onu anlamadim. Kendinin sizin bulustugunuz yere gelirken odedigi yol parasi mi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…