CİMRİLİKTE NİRVANA

Başlık yanlış olmuş bence, Cimrilikte Nirvana yerine " Görgüsüzlukte ve Terbiyesizlikte Nirvana" olması gerekiyor

Anlattığınız hikayenin cimrilikle alakası yok.
Gelmiş geçmiş olsun..

Ben şöyle düşünüyorum aklı sıra sen cevap ver muhatap ol diye böyle yaptı.yada sen borçluyum diye tekrar görüş hesabı öde o arada da belki seni ikna edip etkilerim diye düşündü.sen tepki gösterip cevap versen şaka yaptım diyecekti.

Hesabını yolla ben sana 50 göndereyim deseydiniz. Midem bulandı, umarım gerçek değildir

Bugün kaçıncı şok bu

Benimde başıma gelmişti adam paramı yolla ayağına sıkarım diye mesaj atmıştı bende yolladım parasını.
Parasını yolla üstü kalsın harçlık yaparsın diye bir mesajda at...

Bence sizle dalga gecmis. Tabi dalga gecilecek bir konu yok ortada ama. Kesin dalga gecmek icin yazmistir. Siz olumsuz donunce, benim de umrumda degil gibisinden tavir takinmis sanki.

Senden istedigini alamamis bu sebepten bu faturayi cikartmis..

kızlar mesajlarınızdan sonra adamın bu olayı kendine yediremediğinden çirkefleştiği (beni sinir etmek için ) kanaati getirdim. parasını yollayacaktım ama oturup da hesap numarası için muhattap olmak istemiyodum direkt engellicektim ki
bu aksam hesap numarasını atmış. PES.
bu ne şimdi ?
paranın derdine düşmüş adam.

Benimde başıma gelmişti adam paramı yolla ayağına sıkarım diye mesaj atmıştı bende yolladım parasını.
Parasını yolla üstü kalsın harçlık yaparsın diye bir mesajda at...

ay inanmıyorum. bu nasıl bi rezillik ??? ayagına sıkarmıs, gerizekalıya bak.
işte var bu tiplerden biri de bana denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…