Ona göre giderler vs harcamalar kalani da birikim isteKendi masim olmayacakmış havuz sistemi olcak ikimizin maaşı birlestirileckmks
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cimrilik mi?
- Konu Sahibi Tamalya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2019
- 11.939
- 38.025
- 598
Ya çalışırsan bende yardım edrim dedi. Yemek yapmayı bilmiyorum dedi. Ama senin de çalışman gerekmiyor diyor ama kafede neden gul almadıKendi ev işinde de ortak olacak mıymış mesela. Yoksa dayım gibi hem ev işi hazır olacak hem cebine ekstra para girecek oldu.
Ama bana çalışma dedi kpss olmassa diyorKızım senin önceki de tuhaftı nerden buluyorsun bunları. Bunlar ince hesap ikinci maaş için evlenen tipler. Sen zannediyor musun her erkek sevdiği için evlenir.
- 30 Kasım 2019
- 11.939
- 38.025
- 598
Yardım etmek diye bir şey yok öncelikle. O ev iki kişinin işi. Parayı ince hesap yapacağına önce yemek yapmayı öğrensin. Hem yemek yapmayı bilmiyor hem dışarda yemeyi sevmiyor.Ya çalışırsan bende yardım edrim dedi. Yemek yapmayı bilmiyorum dedi. Ama senin de çalışman gerekmiyor diyor ama kafede neden gul almadı
Ya nerden bulcan bu görücü usuluyduKızım senin önceki de tuhaftı nerden buluyorsun bunları. Bunlar ince hesap ikinci maaş için evlenen tipler. Sen zannediyor musun her erkek sevdiği için evlenir.
- 30 Kasım 2019
- 11.939
- 38.025
- 598
Tamam falan demedin inşAllah.Ama bana çalışma dedi kpss olmassa diyor
- 30 Kasım 2019
- 11.939
- 38.025
- 598
Yaaa ben ne diyorum dayımda böyle cimriydi. Onu da görücü usulü zar zor evlendirdiler. İki seferde öyle oldu. Yapma kızım yapma.Ya nerden bulcan bu görücü usuluydu
Yok demedim ben calisagim dedim ya of sinir oldum diğeri bu konuda iyiydi en azından aç mısın gül alma vs yapıyordu incelik bunun durumu ondan iyi ama düşüncesi tugaf muhasebeci bu aradaTamam falan demedin inşAllah.
- 30 Kasım 2019
- 11.939
- 38.025
- 598
Aman salla geç. Kafalarimiz uyusmadi dersin.Yok demedim ben calisagim dedim ya of sinir oldum diğeri bu konuda iyiydi en azından aç mısın gül alma vs yapıyordu incelik bunun durumu ondan iyi ama düşüncesi tugaf muhasebeci bu arada
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
E seni denedim diyorsa bu adam için önemli demek ki. Benimki niye beni hiç öyle denemedi? Adamın gözü ne doğru ne yanlış görmüyor bile, para o kadar baş gündeminde ki.Ya mantığımı görmek için sormuş seni denedim gibi hani sonuçta gelecek için gerekir dedi birikim zaten sana her ay ne kadar harcarsanız onu vercem dedi sadece bunu konuşmak tuhaf ama ben irdelenmesi o sorudan sonra artık o ben Bi soru sordum sen ne sorular sordun dedi beni yanlış anlıyorsun diyor.
- 21 Nisan 2016
- 3.641
- 6.889
- 158
- 27
Biz de nişanlım ile böyle düşünüyoruz ama nasıl bak bu çok önemli. Maaşlarımızın yüzde 70i havuzda kalan yüzde 30 bizim. Mantıklı olan buKendi masim olmayacakmış havuz sistemi olcak ikimizin maaşı birlestirileckmks
- 10 Eylül 2024
- 1
- 0
- 1
- 28
Bence sekmez cimridir kesinArkadaşlar merhaba şimdi ben biriyle tanistim görücü usulü gibi bir şey oldu yani arkadaşım vasıtası ile. Çocukla tanıştık biraz konustuk çocuk bana benim mantığımı ölçmek için bir soru sordu . Çok harcamayı sever misin dedi yoksa tutumlu musun diye? Evlenince brnim param diyenlerden misin diye? Sorun surda cevap verdim?Çok fazla harcama yapan biriysem olmazmış. Birikim yapmak istermiş. Mantığını öğrenmek istiyorum dedi. İkimizde çalışırsak birimizin parasını eve harcayacakkmisiz diğerini bitiktirecekmis. Arkadaşlar böyle bir şey sorması yeni tanistigi birine çok saçma değil mi ya işi ve evi var ben gezmeyi seviyorum kafam karıştı cimri mi acaba?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.706
- 798
"ben calisiyorum maasimi zaten patronum veriyor elhamdülillah. Kendi parami sana verip boyun büküp senden alacak halim yok"Ya mantığımı görmek için sormuş seni denedim gibi hani sonuçta gelecek için gerekir dedi birikim zaten sana her ay ne kadar harcarsanız onu vercem dedi sadece bunu konuşmak tuhaf ama ben irdelenmesi o sorudan sonra artık o ben Bi soru sordum sen ne sorular sordun dedi beni yanlış anlıyorsun diyor.
diyemedin mi???
- 25 Ocak 2023
- 2.393
- 1.680
- 53
Aksine gaywt mantikli bir sey yapmis evleeden once herkes sartlarini konusmali. Evlenip de bu boyle olacak dese daha mi iyi. Bastan bil ve ona gore kararini verArkadaşlar merhaba şimdi ben biriyle tanistim görücü usulü gibi bir şey oldu yani arkadaşım vasıtası ile. Çocukla tanıştık biraz konustuk çocuk bana benim mantığımı ölçmek için bir soru sordu . Çok harcamayı sever misin dedi yoksa tutumlu musun diye? Evlenince brnim param diyenlerden misin diye? Sorun surda cevap verdim?Çok fazla harcama yapan biriysem olmazmış. Birikim yapmak istermiş. Mantığını öğrenmek istiyorum dedi. İkimizde çalışırsak birimizin parasını eve harcayacakkmisiz diğerini bitiktirecekmis. Arkadaşlar böyle bir şey sorması yeni tanistigi birine çok saçma değil mi ya işi ve evi var ben gezmeyi seviyorum kafam karıştı cimri mi acaba?