Cimri mi? Meraklı mı?

mucizelazim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
804
1.047
63
Bayanlar merhaba, herkesi uzaktan takip etsem de kendi derdimi yazmak için yeni üye oldum. Kafamda tam anlamlandıramadığım bir sorunum var. Sevgilim ve ben 27 yaşındayız 4 aylık bir ilişkimiz var. Çok seviyorum onunda bana olan sevgisinden eminim. Tartışırsak eğer arada sadece onun biraz kıskanç yapısından kaynaklanır.
Gel gelelim beni sinir eden huyuna. Her şeyin fiyatını sorar. Örnekleri yazıyorum; ne alırsam alayım ne kadara aldın der, x kişisi şurda yemeğe gitmiş derim orası çok pahalı bir mekan der, almak istediğim bir kolye var çok pahalı bence der, geçen ay kuzenimle alışverişe gittim o ayakkabı aldı onun bile ne kadara aldığını sordu. Kendisi esnaf maddi durumu kötü değil. Ortaokul, lise dönemlerinde biraz sıkıntı çekmişler tutumlu olduğu söylenebilir. Görüşüp buluştuğumuzda yemek yer, sinemaya gider, arabayla gezer dolaşırız o zamanlarda para hesabı yapmaz yada dile getirmez bilmiyorum. Bana bir kere bile hesap ödettirmişliği yoktur ama bir şey alacağım zaman hevesimi kaçırabiliyor bazen. Özel sektörde çalışıyorum ben biraz fazla para harcıyorum evet ama maaşım bana kaldığı ve kendi harcamalarımdan başka sorumluluğum olmadığı için. Onunla ilgili geleceğe dair kafamı karıştıran tek soru işareti bu konu. Bazen neden soruyorsun, sorma, neden merak ediyorsun demek istiyorum ama kırılır diye bir şey söylemiyorum. Sizce nasıl uyarıp rahatsızlığımı belirtmeliyim? Ve bu bizim için ilerde sorun olur mu?

benim babamda esnaf. o da aynısını yapardı. şimdi bende aynısını yapıyorum.sevgilinizde fayda maliyet analizi yapıyordur. esnaf olmanın bir getirisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…