Cimri eş ile nasıl baş edilir

Ayy nasıl evleniyorsun bunları bile bile ya.Cicek almaz gelinlik almaz.Parasi yok deme.Cimrilik değil bu.Seni önemsemiyor.S.... et böyle adamı.Cips kraker kek bile almıyor yada para vermiyor ya.

Suphelendim ama konduramadim diyeyim.Soyleki hatta sordum bak cimriysen ben istemiyorum ayrılalım kanıma girme dedim iyi biri saniyorum olsa Allah'tan korkarda söyler diye en büyük malligi burada yaptım kabul ediyorum taslayabilirsiniz.
Şöyleki hiç almıyor değil evde yiyemiyorda değilim ama bir kez söyler içinize oturur ya benimde öyle oldu ara ara söyledi yiyip yutamadim bende bunu markete gidince iki tane al kendi sevdiğini doldurma dimi,dışarı çıkıp para harcamaz ama arkslari çağırınca gidip 400harcamis telde hesaplarına girip bakabiliyorum gazabından cekinsigi için telde benimde parmak izin var banka hesaplarını vs şifresini bilirim insta vs herşeyin herneyse sordum yemek vs yemişler e dedim benimle cikmiyoshn haftalar sonra çıksam param yok deyip bı çay aliyosun arkainla vikmana karşı değilim ama niye banada yapmıyorsun dedim bidaha çıkmam yok sanada veririm vs dedi ama o değersizlik hissi çok acıtıyor ve nasıl duzelticem bilmiyorum

Diğer konu mslesife onaylaniyo yazısından dolayı bı gün arayla yazmistim üst üste yazmadım diğeri onaydan geçmedi sanıp yazdım

ayy içim şişti .
bence sen önce bi işe gir ,düzelmezse de ayrıl bundan.
en çok üzen markete gidip kendine alıp size almaması.
bu ne bencilliktir.
parası olmasa anlarım.

Cimri ve sevişirken size bok kokuyorsun diyen adamla ancak boşanarak baş edebilirsiniz.

Bosan yazmayı sevmiyorum çünkü kolay birsey değil ama konu sahibi sen hemen acil olarak boşan. Çalışmak çok güzel birsey gerçekten ne kadar yorucu olursa olsun her ay hesabına para yatıyor istediğin gibi harcıyorsun. Git kendine iş ara. Çalısmaktan korkma. Ömrünü bu herife bedava hizmetcilikle harcama BOŞAN BOŞAN BOŞAN.

Üzüldüm durumunuza,hiçbir şey için geç değil,bir ömür mutsuz olacağiniza,bir cesaret o adımı atın,birkaç ay üzülür toparlanirsiniz.Simdi çocuk yokken her şey daha kolay.Çocuklu iken ayrılmak çok daha zor.Aileniz niye istemiyor ayrılmanızı?

Adam aynıymis evlenmişsin. Yani benim bundan anladığım sen bunu seviyorsun demek ki, bunu istemişsin. Yoksa daha sevgili iken ayrılırdin.
Önerim çocuk dogur da, ayrılmamaya bahanen olsun

Siz bu adamın neyine aşık oldum evlendiniz. Anladıgım kadarıyla eşinizin cimriliği kendi hariç herkese. Kendi dışında başkasına para harcamayı masraf görüyor. Bu yaşına kadar böyle olan adamı siz degiştiremezsiniz. Ya oldugu gibi kabullenin yada boşanın.

Korkunç gerçekten. Çikolatayı esirgemek nedir ya. Parası yoksa bir tane alıyosa kendi yemesin size ye desin değer görmek budur. Evli kalmayın bu adamla, yazık edersiniz kendinize.

bir kez hediye cicek vs almadısozlenmeden önce başkalarına yaptım boşa gitmesini istemiyorum sozlenince yaparım dedi
Sabrınıza şoktayım bunu söylediği anda yolu verirdim ben. Diğer yaptıklarına değinmiyorum bile sizi eş olarak sevmesini geçtim insan olarak bile değer vermiyor. Sırf cimrilikten değil bu bir erkek cimri olsa bile eşinin lokmalarını sayacak kadar alçalmaz. Ama bile bile lades demişsiniz

Sırf evlenmek için evlenince ne oluyor işte bu yani her şey ortada. Adam açıkça kendini belli etmiş öncesinde, siz görmezden gelmişsiniz. Ne denir ki? Değişecek diye beklemeyin, önce onu söyleyeyim kimse kolay kolay değişemez. Bana kalırsa kendini yıpratmaya değmez böyle biri için acaba düzelir mi diye beklemek boşa kürek çekmekle aynı şey. Lütfen çocuk yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…