yildiz54 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2019 371 260 6 Mart 2024 Konu Sahibi yildiz54 #1 Merhabalar cimere bir şikayette bulunacağım videolu olarak. Ama videoyu bir türlü kabul etmiyor. Jpeg, jpg, PNG, tif, TİFF şeklinde yükleme yapabilirsiniz diye yazıyor. Nasıl yapabilirim acil yardım eder misiniz bilen varsa
Merhabalar cimere bir şikayette bulunacağım videolu olarak. Ama videoyu bir türlü kabul etmiyor. Jpeg, jpg, PNG, tif, TİFF şeklinde yükleme yapabilirsiniz diye yazıyor. Nasıl yapabilirim acil yardım eder misiniz bilen varsa
Sigrid misandri yayma cemiyeti Kayıtlı Üye 2 Ekim 2023 2.525 9.982 6 Mart 2024 Konu Sahibi yildiz54 #2 ne konuda şikayette bulunacaksınız? belki muhatabı tam olarak cimer değildir.
yildiz54 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2019 371 260 6 Mart 2024 Konu Sahibi yildiz54 #3 Sigrid .!.: ne konuda şikayette bulunacaksınız? belki muhatabı tam olarak cimer değildir. Genişletmek için tıkla... Cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayet edicem birini. Bu şekilde şikayet edildiğini biliyorum ama nedense videoyu kabul etmiyor dosya olarak
Sigrid .!.: ne konuda şikayette bulunacaksınız? belki muhatabı tam olarak cimer değildir. Genişletmek için tıkla... Cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayet edicem birini. Bu şekilde şikayet edildiğini biliyorum ama nedense videoyu kabul etmiyor dosya olarak