- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Evet açtım...Açtınız mı telefonu? Geri dönüşü normalde mail adresinize gönderiyorlar, cimer’in sayfasından da görebiliyorsunuz. Çözülmesi gereken bir meseleyse cep telefonundan da aramış olabilirler.
Daha önce cimer şikayetlerinin geldiği ve cevaplandığı bir kurumda çalıştım. Size kurum telefonundan ulaşarak görüşme talep etmeleri gerekiyor konunun içeriğini tam öğrenmek için ayrıca kimin şikayetçi olduğu ve hangi olaydan dolayı olduğu hakkında bilgi toplamak adına karşı muhattap ile de ayrıca görüşülür. Atıyorum x hastanede çalışıyorsa cimeri o x hastaneye gönderir doktorla görüşülmesi istenir.z. Ekstra bir bilgi: Kimlik gizliliği alo 183 ihbarlarında oluyor. Ancak savcılık izniyle öğrenebilir.
Sadece benle alakali degil...Arayan ne dedi
Sonuçta dava vs olunca paylaşılıyor bileği ama ilk aşamada paylaşılmıyor
Ama şikayete konu olay tek ise yani o sizin şikayet ettiğiniz olay sadece sizinle yaşanmış ise bulur rahatlıkla zira hemen savunma istiyorlar
Bir de kurumlarda da GSM numaraları var
Valla ben de ondan işkillendim...Cep telefonundan arayan kurum hiç görmedim.
Bende işkillenirdim.
Belki doktor uzlaşmak istiyor olabilir, o artmış da olabilir. Bilemedim ya.
O zaman cimerden olduğunu sanmıyorum ya.Valla ben de ondan işkillendim...
Ama boşluğuma geldi actim telefonu..
Sonradan dedim bu kimdi ya diye...
Yarin bi öğreneyim bakalim kimmis...
Numarayı ekledim tele whatsuptan baktım takim elbiseli bi adam... durum falan yapmış normal aşkım cagla falan..
Baya sahis yani...
Iyi akşamlar...
Geçenlerde cimere bi şikayette bulundum...
Bi doktoru şikayet ettim...
Bugün geri dönüş aldım...
Ama arayan bir gsm numarasıydı kurum değildi...
Biraz iskillendim...
Daha once sikayet edip bu sekilde gsm numarası ile dönüş alan oldu mu?
Yarın numarayi bilinmeyen numaralara bi baktiricam ama yine de bi sorayim dedim...
Bir de sikayet edenin kimlik.bilgileri paylasiliyor mu?
Arkadaşımdan biliyorum . Cimere yapılan şikayetleri o kurumda görevlendirilen kişiler okuyup çözüme ulaştırıyor. Arkadaşım toplum sağlığında çalışan bir ebe ve orada cimere kendisi bakıyordu. Bende çok şaşırmıştım..
Tamam o cimer hastanenin başhekimliğine gider. Cimer bavurusu yaparken girdiğiniz tüm bilgiler de dilekçenizde karşı taraf tarafından görülür. İlçe sağlık ilgili hastaneye dilekçenizi gönderir Hastane de size bu doğrultuda cevap verecektir. Size gelen maillerden şikayetinizin hangi il-ilçe müdürlüklerine iletildiğini görebilirsiniz.Sikayetiniz dilekceniz de bildirilen durum mudur?eklemek istediğiniz bir durun var mi dedi...
Yok dedim durumu anlattim tamma dedi kapattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?