Cimer şikayeti ve geri dönüş...

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
Iyi akşamlar...
Geçenlerde cimere bi şikayette bulundum...
Bi doktoru şikayet ettim...
Bugün geri dönüş aldım...
Ama arayan bir gsm numarasıydı kurum değildi...
Biraz iskillendim...

Daha once sikayet edip bu sekilde gsm numarası ile dönüş alan oldu mu?
Yarın numarayi bilinmeyen numaralara bi baktiricam ama yine de bi sorayim dedim...

Bir de sikayet edenin kimlik.bilgileri paylasiliyor mu?

Arayan ne dedi

Sonuçta dava vs olunca paylaşılıyor bileği ama ilk aşamada paylaşılmıyor

Ama şikayete konu olay tek ise yani o sizin şikayet ettiğiniz olay sadece sizinle yaşanmış ise bulur rahatlıkla zira hemen savunma istiyorlar

Bir de kurumlarda da GSM numaraları var

Cep telefonundan arayan kurum hiç görmedim.
Bende işkillenirdim.
Belki doktor uzlaşmak istiyor olabilir, o artmış da olabilir. Bilemedim ya.

Daha önce cimer şikayetlerinin geldiği ve cevaplandığı bir kurumda çalıştım. Size kurum telefonundan ulaşarak görüşme talep etmeleri gerekiyor konunun içeriğini tam öğrenmek için ayrıca kimin şikayetçi olduğu ve hangi olaydan dolayı olduğu hakkında bilgi toplamak adına karşı muhattap ile de ayrıca görüşülür. Atıyorum x hastanede çalışıyorsa cimeri o x hastaneye gönderir doktorla görüşülmesi istenir.z. Ekstra bir bilgi: Kimlik gizliliği alo 183 ihbarlarında oluyor. Ancak savcılık izniyle öğrenebilir.

Açtınız mı telefonu? Geri dönüşü normalde mail adresinize gönderiyorlar, cimer’in sayfasından da görebiliyorsunuz. Çözülmesi gereken bir meseleyse cep telefonundan da aramış olabilirler.
Evet açtım...
Cimer sikayetiniz hakkinda ariyorum..
Sikayetiniz dilekcenizde belirtildigi gibi mi ek bir durum var mi eklemek istediginiz dedi...
Yok dedim..
Durumu anlattim
Tamam dedi kapattik.

Daha önce cimer şikayetlerinin geldiği ve cevaplandığı bir kurumda çalıştım. Size kurum telefonundan ulaşarak görüşme talep etmeleri gerekiyor konunun içeriğini tam öğrenmek için ayrıca kimin şikayetçi olduğu ve hangi olaydan dolayı olduğu hakkında bilgi toplamak adına karşı muhattap ile de ayrıca görüşülür. Atıyorum x hastanede çalışıyorsa cimeri o x hastaneye gönderir doktorla görüşülmesi istenir.z. Ekstra bir bilgi: Kimlik gizliliği alo 183 ihbarlarında oluyor. Ancak savcılık izniyle öğrenebilir.

Sikayetiniz dilekceniz de bildirilen durum mudur?eklemek istediğiniz bir durun var mi dedi...
Yok dedim durumu anlattim tamma dedi kapattik

Arayan ne dedi

Sonuçta dava vs olunca paylaşılıyor bileği ama ilk aşamada paylaşılmıyor

Ama şikayete konu olay tek ise yani o sizin şikayet ettiğiniz olay sadece sizinle yaşanmış ise bulur rahatlıkla zira hemen savunma istiyorlar

Bir de kurumlarda da GSM numaraları var
Sadece benle alakali degil...
Doktor 13.30 daki mesaisine 14.15 de geldi...
Ve sekreteri herhangi bir acil durum yok henuz öğle arasindan dönmedi dedi..
45 dakika keyfi bekletildik yani...
Olay buydu...

Arayan da sikayetinize ek.bir durum var mi diye sordu.
Yok deyip durumu anlattim
Tamam deyip kapatti...

Cep telefonundan arayan kurum hiç görmedim.
Bende işkillenirdim.
Belki doktor uzlaşmak istiyor olabilir, o artmış da olabilir. Bilemedim ya.
Valla ben de ondan işkillendim...
Ama boşluğuma geldi actim telefonu..
Sonradan dedim bu kimdi ya diye...
Yarin bi öğreneyim bakalim kimmis...
Numarayı ekledim tele whatsuptan baktım takim elbiseli bi adam... durum falan yapmış normal aşkım cagla falan..
Baya sahis yani...

Kurumlarda yetkili oluyor. Bende kendi kurumumda yetkiliyim. Ben genelde kimlik acik veriyorum ihbar turunde siz gizleyebiliyorsunuz bazen de bana kaymakamlik gizliyor ama bizimkiler ogreniyor. Sahisla alakali herhangi birsey olmuyor korkmayin. Insan Kaynaklari gibi bir birimden aranmissinizdir.
Ben senelerdir cep telefonumu kullaniyorum.
Baska turlu sabit hatlar ile cok ugrasiyorduk herkes cep kullaniyor.

Valla ben de ondan işkillendim...
Ama boşluğuma geldi actim telefonu..
Sonradan dedim bu kimdi ya diye...
Yarin bi öğreneyim bakalim kimmis...
Numarayı ekledim tele whatsuptan baktım takim elbiseli bi adam... durum falan yapmış normal aşkım cagla falan..
Baya sahis yani...
O zaman cimerden olduğunu sanmıyorum ya.
Çünkü cimer numarasına WhatsApp falan niye açsın adam. Saçma yani.
Cimerden arıyor gibi yapıp şikayetinizi geri çekmenizi falan isteyebilirler.
Siz bu işin peşini bırakmayın.

Cimer ztn kurumlara dusuyor. Genel bir kurum yok sizin sikayet x kuruma dusuyor o ilgili birime sevk ediyor. Disaridan bir yetkili sizden savunma istemiyor.

Ben aski için şikayet kaydı bırakmıştım cimere. Bölgeye bakan bir aski çalışanı cebinden aramıştı kontrole geleceğiz diye. Sıkıntı olacağını sanmıyorum

Ben de buna benzer bir kurumda çalışıyorum ve dahili telefonlarimiz ne yazık ki cep telefonlarını aramıyor. O yüzden biz de cep telefonumuzdan arıyoruz.
Bence normal bir durumdur.

Şikayet ettiğiNiz kurumda hasta haklarına bakan kişi aramıştır muhtemelen.

Daha önce cimerden şikayetim vardı. Yaklaşık 1 ay geçtikten sonra karakoldan sabit bir numaradan aradılar gidip ifademi verdim. Sorun çözüldüğü için şikayetimi geri çekmiştin ifademde. Arayan gsm numarası size ne söyledi orası önemli..

bu sikayetlere bakılan yerde çalışıyorum. geri dönüşlerin telefon ile yapıldığını biliyorum.
bilgilerinizi de gizlensin diye belirtirseniz gizleniyor

Iyi akşamlar...
Geçenlerde cimere bi şikayette bulundum...
Bi doktoru şikayet ettim...
Bugün geri dönüş aldım...
Ama arayan bir gsm numarasıydı kurum değildi...
Biraz iskillendim...

Daha once sikayet edip bu sekilde gsm numarası ile dönüş alan oldu mu?
Yarın numarayi bilinmeyen numaralara bi baktiricam ama yine de bi sorayim dedim...

Bir de sikayet edenin kimlik.bilgileri paylasiliyor mu?

Arkadaşımdan biliyorum . Cimere yapılan şikayetleri o kurumda görevlendirilen kişiler okuyup çözüme ulaştırıyor. Arkadaşım toplum sağlığında çalışan bir ebe ve orada cimere kendisi bakıyordu. Bende çok şaşırmıştım..

Arkadaşımdan biliyorum . Cimere yapılan şikayetleri o kurumda görevlendirilen kişiler okuyup çözüme ulaştırıyor. Arkadaşım toplum sağlığında çalışan bir ebe ve orada cimere kendisi bakıyordu. Bende çok şaşırmıştım..

Evet tum kurumlarda boyle. Ayri bir yetkili kurum sikayeti arastirmiyor hatta bazen sikayet ettiginiz kisi iyi kotu cvp yazip yolluyor

Sikayetiniz dilekceniz de bildirilen durum mudur?eklemek istediğiniz bir durun var mi dedi...
Yok dedim durumu anlattim tamma dedi kapattik
Tamam o cimer hastanenin başhekimliğine gider. Cimer bavurusu yaparken girdiğiniz tüm bilgiler de dilekçenizde karşı taraf tarafından görülür. İlçe sağlık ilgili hastaneye dilekçenizi gönderir Hastane de size bu doğrultuda cevap verecektir. Size gelen maillerden şikayetinizin hangi il-ilçe müdürlüklerine iletildiğini görebilirsiniz.

Back
X