Cimcime'nin çeyizleri.....

cnm aldıklarını güle güle kullan inş.
evet bu hafta herkes eminönündeydi sanırım.
bütün kızlar nişanlıydı herkeste bi hazırlık. taç yaptırandan havlu bakana :D
hele nişanlımla el ele görünce esnaf direkt gelinlik abiye isterseniz içerde die kolumuzdan çekeleştirip duruodu çok komikti :D

Aynen, belkide karşılaşmışızdır :1:

tatlım mutfak takımını yaptırdınmı senmi yaptınmı veya hazırmı aldın.

aaaaaa okada ucuzmu yahuu biz sorduk 250 lira dedi evkur da vay be.he bişey sormayı unuttum bulamıyorum yerini şu beyaz üstü boncuklu salon takımları varya sendede var onormalde gelin home mi yoksa bşaka biyermiydi adı hatılayamadım nerde satılıyordu tatlım.

aaaaaa okada ucuzmu yahuu biz sorduk 250 lira dedi evkur da vay be.he bişey sormayı unuttum bulamıyorum yerini şu beyaz üstü boncuklu salon takımları varya sendede var onormalde gelin home mi yoksa bşaka biyermiydi adı hatılayamadım nerde satılıyordu tatlım.

Canım Ümraniye'de bir mağazada 240 liraydı, nakit olunca düşüyorlar ama Eminönü'ndeki kadar uygun olmuyor...
English home'da görmüştüm ama pahalıydı.
Onuda Eminönü'nden aldık :)) Normal fiyatı 220 civarı biz 125'e aldık...
Yerini bilsem tarif ederim, adam yeni açmış, bana müşteri bulun onlarada fiyatları uygun veririm demişti...

Elk. Süpürgem....
3419.jpg
[/url][/IMG]

Buda mutfak halım, bantladıkları için açık halini çekemedim...
3441.jpg
[/url][/IMG]

esracığım çok beğendim.
özellikle son eklenilen çok hoşuma gitti
o mu mutfağa aldığın kaça aldın acep
güle güle kullan

esracığım çok beğendim.
özellikle son eklenilen çok hoşuma gitti
o mu mutfağa aldığın kaça aldın acep
güle güle kullan

Evet canımcım mutfağa aldım ama benim aldığım uzun 1,20ye 3 metre, markası confetti 90 liraya aldım...
Mutfakta çok kirlendiği için uygun tercih ettim, ama yüzeyi bebek battaniyesi gibi çok yumuşak...

Back
X