Yahu yok sevgilim uzakta benim biraz az görüşebiliyoruz o yüzden abartıyor. Ama mesela şey der bana sinirlendiğim de tek kaşımı kaldırarak konuşurum sırf bu yüzden sinirlendiriyorum seni nasıl bi bakışın oluyor biliyor musun der. ay sevgilim acaba kudurdu mu
Ya mesela erkek arkadasima isteklerimi birazcik onun huyuna giderek 'ya ama lutfen bak izin verirsen hem..' diye baslayan cumleler kuruyorum. Eger cilve buysa ben bunu bi tek erkek arkadasima yapiyorum.. Digerleri nasil dusunuyor??kudurtmuşsun sanırım :))) çok merak ettim yaa, insan cilveli olup nasıl farkında olmaz ki kendinin
Tatlım bu bir dert değil ki.. Her insanın doğası farklıdır, sende kadınsı ve çekici bir doğaya sahipsin belli ki.. Kafana takmanı gerektirecek bir mevzu değil. Dişiliğinle barışık ol...Kızlar merhaba, dert mi bilmiyorum ama bana cilveli olduğumu söyleyen insanlar var fakat bu nasıl bişey neden oluyor nasıl yapılıyor yada ne yapıyorum da böyle görünüyorum anlamıyorum. Erkek arkadaşım çıldırıyor resmen bu cilve olayına, kaşın gözün oynayınca bile insanı kendinden geçiriyosun falan diyor. Ya kızlar geçen annemde öyle söyledi sen küçükken de çok işveli cilveliydin dişilik hormonların çok yüksek senin dedi. Ama ben bunu nasıl yapıyorum neden böyle düşündürüyorum kızlar kötü bişey mi bu ya. Lütfen bişey söyleyin
Kesinlikle oyle..Cilveli deyince aklıma Bu Tarz Benim Emel geliyor.Oda biraz fazla sanki ,işve cilve bence sadece sevdiğin insana yapınca güzel durur. Bunun dışında Bakkal Mehmet Ağa ile konuşurkende işveli işveli konuşursan olmaz işte..
Tesekkur ederim guzel gorusleriniz icin :)Tatlım bu bir dert değil ki.. Her insanın doğası farklıdır, sende kadınsı ve çekici bir doğaya sahipsin belli ki.. Kafana takmanı gerektirecek bir mevzu değil. Dişiliğinle barışık ol...
napıyorsun peki azıcık taktik versene bende bilmiyorum cilveyi odun der genelde herkes
ay sevgilim acaba kudurdu mu
ah ah birazcık olsa ya ben de o cilve işvebir kere olayım dedim eşim neyin var hastamısın niye öyle tuhaf bakıyosun dedi bana bıraktım bu işin peşini odunum odun olarak ölücem...
Hahahaahah ya :) oyle dusunmeyin lutfeen :))ah ah birazcık olsa ya ben de o cilve işvebir kere olayım dedim eşim neyin var hastamısın niye öyle tuhaf bakıyosun dedi bana bıraktım bu işin peşini odunum odun olarak ölücem...
Yok anlayamadim zaten ondan soruyorum kas goz oynayinca cilveli mi oluyorum :))Gözü kaşı ayrı oynayana cilveli mi diyorsunuz siz
hayır benim kocanın da gmzü kaşı ayrı bi oynuyor ve ben ona başka bişey diyordumbütün suçu cilveli olmak mi yani
kaş gözden ziyade aura meselesi benceYok anlayamadim zaten ondan soruyorum kas goz oynayinca cilveli mi oluyorum :))
Kızlar merhaba, dert mi bilmiyorum ama bana cilveli olduğumu söyleyen insanlar var fakat bu nasıl bişey neden oluyor nasıl yapılıyor yada ne yapıyorum da böyle görünüyorum anlamıyorum. Erkek arkadaşım çıldırıyor resmen bu cilve olayına, kaşın gözün oynayınca bile insanı kendinden geçiriyosun falan diyor. Ya kızlar geçen annemde öyle söyledi sen küçükken de çok işveli cilveliydin dişilik hormonların çok yüksek senin dedi. Ama ben bunu nasıl yapıyorum neden böyle düşündürüyorum kızlar kötü bişey mi bu ya. Lütfen bişey söyleyin