Cilve.

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
Kızlar merhaba, dert mi bilmiyorum ama bana cilveli olduğumu söyleyen insanlar var fakat bu nasıl bişey neden oluyor nasıl yapılıyor yada ne yapıyorum da böyle görünüyorum anlamıyorum. Erkek arkadaşım çıldırıyor resmen bu cilve olayına, kaşın gözün oynayınca bile insanı kendinden geçiriyosun falan diyor. Ya kızlar geçen annemde öyle söyledi sen küçükken de çok işveli cilveliydin dişilik hormonların çok yüksek senin dedi. Ama ben bunu nasıl yapıyorum neden böyle düşündürüyorum kızlar kötü bişey mi bu ya. Lütfen bişey söyleyin

alımlı hoş bır bayansındır orrtamlarda ılgı cekıosndr elinde olan n bıse deıl allah vergısı takma yanı bırak desınler kötü bişe yok

Yaşın kaç da cilvenin kötü bir şey olduğunu düşündün yav?
Aç,TDK'nın sitesine "cilve" nin kelime anlamını öğren.

alımlı hoş bır bayansındır orrtamlarda ılgı cekıosndr elinde olan n bıse deıl allah vergısı takma yanı bırak desınler kötü bişe yok
Çok zarifsiniz teşekkür ederim. Ama bu cilvelisin kelimesi beni biraz korkutuyor yani cilveli bi insan nasıl olur ki

Çok zarifsiniz teşekkür ederim. Ama bu cilvelisin kelimesi beni biraz korkutuyor yani cilveli bi insan nasıl olur ki
işveli cilveli çekicisin yani göze çarpıosun heryerde iyiye yor bu durumu kıskananlar bunu kötüye yoracaktır bırak kıskançlıklarıyla kalsınlar oh çatlasınlar

işveli cilveli, can yakan ve dikkat çeken bir insan olur.
cilve iyidir, kötü diyenlere aldırmayın. kadın dediğin biraz cilveli olacak bence. ben de öyleyim, kırıtarak yürürüm mesela, elimde değil, yürüyüşüm öyle.
cilveli olmak suratsız olmaktan yeğdir de bizim memlekette insanlar cilveyi kötü bir şey sanır ondan sizi yanlış anlayabilir, ama zaman içinde alışıyorsunuz takmayın, siz olduğunuz kişiden taviz vermeyin.

Tabii ki kötü değil. Kadınlığınızdan/hormonlarınızdan utanmayın lütfen. O nasıl bir bakışmış insanları kendinden geçiren merak ettim.
Yahu yok sevgilim uzakta benim biraz az görüşebiliyoruz o yüzden abartıyor. Ama mesela şey der bana sinirlendiğim de tek kaşımı kaldırarak konuşurum sırf bu yüzden sinirlendiriyorum seni nasıl bi bakışın oluyor biliyor musun der. ay sevgilim acaba kudurdu mu

Ahahahahaha Ay güldüm.

Aboowww tdk ya bakarsak yandiiik. Bir musait in anlami bile neler nelermis
musait o demekse cilveli kimbilir ne demektir. Yazik kiz cilveli olmaktan korkmus gerisini dusunemiyorum. Bakma
Yaşın kaç da cilvenin kötü bir şey olduğunu düşündün yav?
Aç,TDK'nın sitesine "cilve" nin kelime anlamını öğren.
bakma sen tdk ya :))

Aa bak bunu yapıyorum ışte çok göz kirparim ondan kaynaklanıyo olabilir mi?
canım tek ondan tabiki olmaz cilve bütündür güzelsin büyük ihtimal alımlı güler yüzlü olman gülüşün hepsi birer etken kötü bişey değil takma bu kadar bana da derler arkadaşlarım çok cilvelisin die tabi bunu bilerek yapmıyoruz sıkma canını

Cilve alımlı ya da güzel olmakla alakalı birşey değil. Daha çok hal ve hareketlerdeki kadınsılıkla flörtözlükle alakalı birşey. Mesela açın tv8deki bu tarz benimin bu yılki 1.sinin videolarını bir izleyin, kadın karikatürize bir abartılıkta cilveli, flört etmeye çalışmadığında, karşısındaki bir kadınla iletişim kurduğunda dahi öyle. Bence bu derece cilveli olmak çok süper bir durum değil, çok fazla yanlış anlaşılmaya sebep olabilir en basitinden.

Hahahaah biz böyle cilveli cilveli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…