Cilve.

Heh bende bunu söylüyordum, yanlış anlaşılmaktan korkuyorum

burada hep cilveli değilim işte nasıl cilve yapılır vs diye konulara rastlardım da bunu problem edeni ilk defa görüyorum.

bence dert edilecek bi durum değil.

burada hep cilveli değilim işte nasıl cilve yapılır vs diye konulara rastlardım da bunu problem edeni ilk defa görüyorum.

bence dert edilecek bi durum değil.

Yani bi çok kişiden sık sık duymaya başlayınca bi tuhaf hissettim sadece sevgilim söylese hoşuma gider tabii :) o zaten abartıyor artık sinirli anımdan bile cilveli bir hareketimi yakalıyor. Ama annem bile soyleyince.. Bi terslik mi var dedim..

mimiklerini çok kullanıyosun demekki. bende öyleymişim. yüz mimiklerimi çok kullanırım. sal gitsin ya

insanlara yaranamazsınki kıskançlık diz boyu herkezde gülerisn çok gülme somurtursun ne somurtkan yani öyle yani.

ciddi olmam gereken ortamda ciddi davranamıyorum gibi bişey dersen anlarım da cilve kötü bişey değil yerini bildiğin zaman

katılıyorum benim kuzende öyle bir kırıtarak konuşyurki sorma birde erkeklere kıçını döner mini etekle eğilir kıçını sallaya sallaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…