cilve örnekleri verelim...

kızım olay döndü dolaştı gene yemelere geldi. illa bişey yicenis haa yemeksiz fentezi yapamadınız gitti nutelle bitti pirinç başladı pirinç bitti nescafe sonunda şekerli donlara kadar geldik oburlar sizi eheuheuhueheu

valla bu kahvelerdende iç çamaşırlarındanda hepsiburada.com da var. ve malesef kargocular ellerinde faturayla yada irsaliyeyle geliyo ve ürünün ismi yazıyo bunların üstünde. faturanın üstünde süper seksi g-string yazarsa kargocunun dikkatini çekmezmi dersinizkaydirigubbakcemile3
ama içinde ne olduğunun bilinmediği alışveriş siteleride vardır ama ben bilmiyom
ama hepsiburadadan alırsan kesin tüm kargo ahalisi bilir
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne yaa ...
Ule ne kadar meraklı karılarsınız sizz :CüvCüv:

hele sen :dilcikar:
nebilim nan

gitcen pastaneye, üstüne uygun yaptirtcan iste-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yuk olmaz üle
benim iş yerinde netim kısıtlı bu resimleri göremiyorum
ladyyyyyyy bi mail at guzucum mirak ettimmm şu donları tumanları nası bişimiş
bende aliiim kocem beni de yesin :roflol: :roflol: :roflol:
attım yafrum aldın mı Şeniz

kızlar hepsiburadaya ne yazıp arıcaz şu şekerli olandan:)
ayrıca kahve bildiğimiz kahvemi biri bana anlatsınnn:)

ben o kahveyi çok merak ettim etkisini
alsam kendim içsem beni çok etkiler mi
evlide değilim duvara tırmanırmıyım sonra
ben işte kendimce salak bir fantazi kurdum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sırnaşık şey

ben bu bolumu ılk kes gordum ve sok oldum acıkcası ...helekı konu yazanların cogu bekarmıs way be dedım bıkac sayfaya bakdım ama bukadar ılgı gorcek bı topıc beklemıyodum aıcıkcası..topıc almıs basını gtmıs resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…