- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
-
- Konu Sahibi sevgiliask
nütella çok katı bi kere çikelata sosunu tavsiye ederim
evet açın siz arada konu iyi oluyo da şu kırmızılı yeri düzeltsen diyorum aklım başka şeylere kayıyirr -tatlicadiarzu-hanımlar ben konu açtım mı böyle eğlenrsinzi. kendimi methetmejk için sölemiyorumama. öyleyimdir yani....
bu arada konuşmak da çok etkilii... meseala kaba taslşak anlatıyorum.. öle kalabalık biyerde bişeyler yaşanması ile ilgili bi hikaye yazın....:roflol:
Şoko partisi noliyi bebenneyaptımki
hanımlar ben konu açtım mı böyle eğlenrsinzi. kendimi methetmejk için sölemiyorumama. öyleyimdir yani....
bu arada konuşmak da çok etkilii... meseala kaba taslşak anlatıyorum.. öle kalabalık biyerde bişeyler yaşanması ile ilgili bi hikaye yazın....:roflol:
ay demii :asigim:
oooo nutella cok ıse yarıyorrrrr :asigim:-tatlicadiarzu-
:jeyyar:şoko dışında krem şanti de olabilir.... ayrıca neyse.:)
ooo öpüşmeden öğrendiğin şeye bak-tatlicadiarzu-sütyeninizi başınıza geçirin -tatlicadiarzu-
kazene hemen bilgi geç sırnaşık şeyoh maşallah ne fanteziler varmış kk hatunlarında dökülün dökülün şakkıdı
kazen görüyon demi bu foruma cinsellik bölümü gerek reyting burda
aslında evet de o sosu yapana kadar bizim iş biter -tatlicadiarzu-nütella çok katı bi kere çikelata sosunu tavsiye ederim
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Bu başlık kapanmasın lütfennn yepyeni şeyler öğreniyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3
şimdi ikinci bir olay .... kıyafetler... yani bişey giyin ama içinide bişey olmasın....anladınız sizz...
evet açın siz arada konu iyi oluyo da şu kırmızılı yeri düzeltsen diyorum aklım başka şeylere kayıyirr -tatlicadiarzu-
evet açın siz arada konu iyi oluyo da şu kırmızılı yeri düzeltsen diyorum aklım başka şeylere kayıyirr -tatlicadiarzu-
yaşasın yannız değilim kuzumda bilmiymiş :sm_cool:
aaa temizlik şart zaten şekerim arıca yarabandı nı çekmiyo... o orda kalıyo.. onu çıkarmaya vakti kalmıyoo...a.s