M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sevgiliask
birde şey olayı var anam nasıl anlatsammmmm....................................................................ayyyyyyyyyyyyyy uytandım anlatamadım....
gardrobun içinde sexi deneyen arkadaşlarımız mevcutmu acep?
şişe çevirmeceden bahseden oldi miiiiiii delikafadulden delikafadulden
striptizi deneyen varmı :))
birde şey olayı var anam nasıl anlatsammmmm....................................................................ayyyyyyyyyyyyyy uytandım anlatamadım....
onu ye bunu ye..........:1shok:...ya bu iş yemeden olmazmı yahu...illahi bi şey yiyecekse............
ahanda eşlerini yesinler...........:jeyyar:
hem yiyecekler yiyecekler.....agırlık basıp uyuya kalıcaklar............mirmirmirmir
o zaman sabah olurmu omazmı görürsünüz...........kaydirigubbakcemile3
servis dışı olduğunda nası olaya gircen delü garııı kaydirigubbakcemile3
aaaa olur mu canım, pijamanı, eşofman altını hiç çıkartmana bile gerek yok, kocana "yardım eli uzatcan" yaratıcı olun canım biraz reglinin arkasına saklanmayınkaydirigubbakcemile3
aa süper fikir hem ucuz hem çok yaladın mı tansiyonun çıkmaz çok tatlıdanMeyveli yoğurt hangi marka olsun CADIARZU
danone iyi midir bu konuda :jeyyar:
akşam eve giderken nutella almak farz oldu kanımca...
ya biz yatak odasının tavanınıda ayna yaptırmak istioz ama görenler sapıkmı bunlar der die yapamıoz
Kızlar sıze yenı bır fanteziiii..... şokolar eskıde kaldıı....
Mum damlattıınnnnnnnn cok etkılıııııı...... sengözlerimebaksanab
:lepi:
allah seni davul dümbek etsin.......çeneciyim..............:roflol::roflol::roflol:
heheheheeee :roflol:
ben çok cesaretliyimdir bu konudaaa :jeyyar:
Yanmaz anam munaıp bolgeye değil.... govdeye yapacaksınız o ısı... gorursunuz o zaman neler oliii... sengözlerimebaksanab
I]
hahahhaha yok kızzz benim orta sehpa varya büyük giydim salsa eteğimi üstünede sadece siyah dantelli sütyenimi müzik alkol çıktım sehpanın üstüne gerisi özeldelikafadulden
Kızlar sız baa guvenın yav.. heralde seyıne damlatacak halınız yok delüülerr... delikafadulden :roflol:
Harda giriyi yav easy ler sarmaz bizi...